به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران و به نقل از مدیکال هلت نیوز غذاهای دریایی منبع سرشاری از ید هستند و برای کودکان بسیار مفیدند .
بررسی ها نشان می دهد مصرف غذاهای دریایی در کودکی خطر بروز سکته قلبی را تا 50 درصد در بزرگسالی کاهش می دهد و غذاهای دریایی سرشار از کلروفیل ، ویتامین B، ویتامین C ، ویتامین E ، بتاکاروتن، اسید آمینه، منیزیم، آهن، مواد معدنی، کربوهیدرات و مقدار زیادی پروتئین است. غذاهای دریایی سبب می شود خون در بدن کودکان پاکسازی و اکسیژن درون جریان خون بهینه سازی شود و با مصرف مداوم آن بدن قلیایی می شود.
مصرف غذاهای دریایی سبب پرپشت شدن موها و بلند شدن قد کودکان در نوجوانی می شود و کاهش رشد جسمی و اختلال در قدرت یادگیری و افت تحصیلی دانش آموزان را به دنبال نخواهند داشت./ح