به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،رضا شمسی اظهار داشت: نظارت بر فرآوردههای خام پروتئینی از جمله گوشت گاو، گوسفند، مرغ، ماهی و نیز تخممرغ ، شیر و ... برعهده دامپزشکی است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان تصریح کرد: آغاز نظارت مرکز بهداشت از زمانی است که این فرآوردههای خام دامی فرآوری میشوند، یعنی اعمالی روی آنها برای مصرف انسان انجام شود به عنوان مثال تا زمانی گوشت پخته نشده از کشتار دام تا نحوه توزیع، دامپزشکی وظیفه کنترل و نظارت دارد.
وی افزود: نظارت مرکز بهداشت روی گوشت پخته شده فقط مبنی بر آلودگی میکروبی یا شیمیایی است و از لحاظ تشخیص نوع گوشت که آیا گوساله یا الاغ است بر عهده دامپزشکی قرار دارد.
شمسی خاطرنشان کرد: مرکز بهداشت شهرستان کرمان با نظارت دقیق که توسط کارشناسان بهداشت محیط خود داشته تاکنون هیچ مسمومیتی که ناشی از عدم نظارت صحیح مرکز بهداشت باشد، اتفاق نیفتاده است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان با بیان اینکه این مرکز پس از وقایع توزیع و استفاده از گوشت الاغ شکایتنامهای تنظیم کرده، گفت: از دستگاه قضائی خواستهایم با تمام عواملی که مشخص هستند و موجب تهدید سلامت عمومی جامعه شدند، برخورد قانونی صورت گیرد تا در آینده شاهد چنین تخلفاتی نباشیم.