سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همدان/

ادارات دولتی به موقع بهای کالاها را پرداخت نمی‌کنند

نایب رئیس خانه صنعت همدان گفت: واحدهای تولیدی از عدم پرداخت هزینه کالاهای فروخته به ادارات دولتی شاکی هستند که موجب به عقب افتادن بازپرداخت معوقات بانکی می‌شود.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، حسین میرابیان عصر امروز در همایش نقش اصناف در ارتقاء سلامت اداری با بیان اینکه فعالان اقتصادی استان پیشنهاد تجدیدنظر در چگونگی اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها را دارند، اظهار داشت: واریز سهم بخش صنعت از محل درآمد هدفمندی یارانه‌ها که در مرحله اول قرار بود، 30 درصد آن صرف هزینه‌های تولید شود، انجام نشده و این موضوع موجب نگرانی در اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه باید در اجرای مرحله دوم اجرای هدفمندی یارانه‌ها کنترل بیشتری انجام شود، ادامه داد: طوری برنامه‌ریزی شود که کمترین آسیب به واحدهای تولیدی و اقتصادی در اجرای هدفمندی وارد شود.

نایب رئیس خانه صنعت همدان خاطرنشان کرد: واحدهای اقتصادی و تولیدی خواهان تعییر نگاه منفی بانک‌هاست که در این راستا باید مشارکت بانک‌ها با واحدهای تولیدی به منظور تأمین سرمایه‌های در گردش انجام شد.

وی تصریح کرد: باید حساب آن افراد قلیلی که به اسم تولید از بانک‌ها مقادیر قابل توجهی تسهیلات دریافت کردند را با واحدهای تولیدی واقعی جدا کرد.

میرابیان اضافه کرد: تولیدکننده واقعی تمام سرمایه، تجربه و انرژی فنی خود را برای ایجاد واحد تولیدی می‌گذارد و با تمام توان خود در راستای تولید داخلی حرکت می‌کند.

نایب رئیس خانه صنعت همدان در ادامه با ارائه یک پیشنهاد برای حل مشکلات فرآروی واحدهای تولیدی گفت: می‌توان از صندوق توسعه ملی به میزان 50 درصد سرمایه‌های موردنیاز واحدهای تولیدی را تأمین کرد، به این شکل که بعد از بررسی در بانک و اعمال سود بانکی، ماحصل آن ارائه تسهیلات بانکی با سود 16 درصد پرداخت شود.

وی یادآور شد: لازم است برای مقابله با کاهش ارزش پول ملی و کاهش قدرت خرید مردم راهکارهایی اندیشیده شود.

میرابیان اضافه کرد: بیش از 50 درصد مشتریان واحدهای تولیدی ادارات دولتی هستند که بعد از خرید حاضر به پرداخت بهای کالای خریداری شده نیستند و این موضوع یکی از عوامل به تأخیر افتادن بازپرداخت معوقات بانکی واحدهای تولیدی است.

وی در ادامه بیان داشت: با توجه به اعلام اقتصاد مقاومتی و اینکه در این شرایط اقتصادی خاص یک واحد تولیدی می‌تواند، بدون اینکه یک چک برگشتی داشته باشد، امور را مدیریت ‌کند؛ بعد از عبور از بحران اقتصادی به عنوان مدیران نمونه مقاومتی معرفی و تشویق شود.

نایب رئیس خانه صنعت همدان در پایان سخنان خود گفت: راه برون رفت از مشکلات اقتصادی به زعم دولت و مقام معظم رهبری، تولید و ایجاد اشتغال است، پس در این راستا به واحدهای تولیدی کمک بیشتری شود./ج1

برچسب ها: کالا ، بازپرداخت ، بها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.