سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بيرجند/

فست فودها، متهم اصلی ایجاد کبد چرب

طبق گفته متخصصان، دلیل افزایش شیوع کبد چرب، مصرف فست فودها و دریافت کالری اضافی توسط افراد است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بیرجند

رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: علت ایجاد کبد چرب، عدم تحرک و مصرف کالری اضافه بر نیاز بدن است که این امر موجب چاقی می شود و همین چاقی خود عامل اصلی در بروز این بیماری است.

دکتر محمدرضا زالی با بیان اینکه چاقی به دو صورت شکمی در مردان و چاقی شکم و پایین تنه در زنان خودش را نشان می دهد عنوان کرد: وقتی چربی در نواحی بدن تجمع پیدا کند باعث رسوب چربی در کبد می شود.

زالی در خصوص اینکه چرا فست فودها متهم اصلی ایجاد کبد چرب هستند گفت: چون این غذاها دارای کالری زیادی هستند و بدن افراد جامعه با این بی تحرکی ها نمی تواند آنها را بسوزاند بنابراین در بدن ذخیره می شوند و فرد مستعد ابتلا به بیماری های مختلف از جمله کبد چرب می شود.

رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: کبد چرب هیچ علایمی ندارد و افراد باید بدانند که اگر دچار چاقی شکمی و اضافه وزن بیش از حد هستند، حتما کبدشان چرب است و باید توجه داشت که این بیماری تنها با ورزش، کاهش وزن و مصرف کافی کالری و کاهش مصرف روغن ها بهبود می یابد.

زالی با تاکید بر اینکه مبتلایان به دیابت و کلسترول در معرض ابتلا به کبد چرب قرار دارند خاطرنشان کرد: هیچ دارویی نمی تواند کبد چرب را درمان کند و فقط با اصلاح روش زندگی می توان به درمان آن پرداخت./س

برچسب ها: فست ، فود ، کبد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.