رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اردبیل خواستار شد
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،محمد جعفرزاده اظهار داشت: ضرورت دارد مردم و مسئولان در رابطه با کاهش ترافیک در خیابانها با این مرکز همکاری کنند.
وی همچنین از مردم خواست در مواجهه با سوانح و تصادفات در امر کمکرسانی و درمان مصدومان و حادثهدیدگان مداخله نکرده و این کار را به تکنسینهای اورژانس بسپارند و با آنها در این امر همکاری کنند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اردبیل با اشاره به فعالیت 37 پایگاه امداد و نجات در جادههای اردبیل نیز خاطرنشان کرد: حداقل در هر پایگاه شش نفر نیرو به صورت شیفتی فعالیت میکنند.
جعفرزاده از اضافه شدن 13 پایگاه امداد و نجات به تعداد پایگاههای قبلی نیز خبر داد و یادآور شد: تا پایان برنامه پنجم توسعه تعداد پایگاههای امداد و نجات استان اردبیل به 50 پایگاه افزایش مییابد.
این مسئول از استقرار نیروهای امدادی در میادین مهم شهر خبر داد و بیان داشت: استقرار نیروهای امدادی در میادین از طرحهای مهم در روز چهارشنبهسوری میباشد که در نظر داریم امسال با انجام این طرح کاهش تلفات و حوادث را در استان شاهد باشیم.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اردبیل با اشاره به اینکه بیشتر تماسها با مرکز اورژانس 115 مزاحمهای تلفنی به ویژه دانشآموزان و نوجوانان هستند، ادامه داد: بیش از 85 درصد تماسهای اورژانسی، مزاحمان هستند و این امر جز با فرهنگسازی رسانهها و صدا و سیما حل شدنی نیست.
جعفرزاده در پایان گفتو گوی خود با خبرنگار فارس در اردبیل خواستار همکاری اهالی رسانه و مطبوعات در رابطه با کاهش این معضل فرهنگی در اردبیل شد و اذعان داشت: ما از اهالی رسانه میخواهیم با اطلاعرسانی در این امر گامی در راستای حل این مشکل و معضل بردارند و ما را در این امر یاری رسانند.