به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه کوروش ساکی در جلسه کارگروه امنیت غذایی آذربایجان غربی ضمن تاکید بر اهمیت استفاده از محصولات ارگانیک و افزایش آگاهی مردم در خصوص فواید آنها، افزود: برای جلوگیری از هرگونه ابتلا به بیماریها توجه به تغذیه سالم و بهداشتی ضروری بوده که در این راستا محصولات ارگانیک غذایی بهترین گزینه انتخابی هستند.
وی با بیان اینکه محصولات کشاورزی باید بر اساس شاخصها و استانداردهای لازم تولید شده و محصولات ارگانیک کشاورزی قاید سموم باقی مانده کشاورزی هستند، اظهار داشت: ارتقای سطح سلامت جامعه از جمله مزایای تولید محصولات ارگانیک بوده که مسئولان باید توجه ویژه به این موضوع داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی هم در این کارگروه با اشاره به اینکه بحث کیفیت تولید مواد غذایی و تولید محصولات سالم و ارگانیک در کشور اهمیت زیادی یافته است، گفت: آذربایجان غربی جزو استانهای پیشگام در خصوص تولید محصولات ارگانیک بر اساس آموزشهای ارائه شده به کشاورزان، دامداران و مرغداران است.
شهرام دیلمقانی با اشاره به اینکه آذربایجان غربی در خصوص میزان تولید مرغ گوشتی جز استانهای صادر کننده بوده و دارای کیفیت خوبی در تولید این محصول گوشتی است، ادامه داد: طرح پرورش و تولید مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک تدوین و مقرر شده بعد از استانهای خراسان، قزوین، فارس در آذربایجان غربی هم اجرا شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون 625 واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با هر دور ظرفیت تولید 11 میلیون تن فعال است، یادآور شد: همچنین استان ظرفیت تولید 63 هزار تن جوجه و 66 هزار تن گوشت مرغ را داشته و 12 کشتارگاه صنعتی نیز در استان فعال است./س