سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

100 فروشگاه همراه اول در کشور راه اندازی می شود

تا یک سال آینده 100 فروشگاه همراه اول برای ارائه خدمات به مشترکین راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران صدوقی مدیر عامل همراه اول در جمع خبرنگاران گفت: به تصویب هیئت مدیره شرکت همراه اول بیش از 100 فروشگاه برای ارائه خدمات یکپارچه همراه اول راه اندازی می شود.

وی ادامه داد: ارائه این خدمات یکپارچه همراه اول به مشترکین شامل خدمات مشتریکن بات قطع و وصل سیم کارت، واگذاری سیم کارت، خدمات ارزش افزوده، و مهم تر از همه تامین گوشی های قابل قبول و استاندارد برای مشترکین که با توجه به تنوع گوشی ها در این فروشگاهها تامین می شود.
مدیر عامل همراه اول اظهار داشت: اولین فروشگاه همراه اول 28  آبان در شهر راه اندازی شده و همچنین حدود 10 کیوسک چند فروشگاه سیار به مشترکین سرویس ارائه خواهد کرد.
صدوقی تصریح کرد: در این فروشگاه ها گوشی خاصی ارائه و تنوع برای مشترکین ایجاد شده و از تولید کنندگان داخلی خواسته شده تا نمونه هایشان را ارائه و با قیمت مناسب و هزینه توزیع حداقل و گوشی های که در دنیا تولید می شود به صورت سیستم در این فروشگاه عرضه کنیم./ف

برچسب ها: هراه ، خدمات ، مشترکین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.