به
گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از ساینس دیلی، تحقیقات جدید
نشان می دهند که شیر و ماست بیشترین تاثیر را در میان محصولات لبنی دارند.
گفتنی
است، خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مواد قندی و چربی
وجود دارد تاثیر کمتری بر استحکام استخوان ها باقی می گذارند.
بررسی ها نشان می دهند ؛مصرف شیر و ماست کم چرب سبب جذب بیشتر پروتئین، کلسیم و ویتامین دی در استخوان ها و بدن می شوند.
در حال حاضر یکی از بالاترین آمارهای مرگ و میر مربوط به شکستگی های استخوانی در افراد سالمند است.
نتایج
نشان می دهند، مصرف مواد لبنی به خصوص شیر و ماست کم چرب سبب جذب کلسیم و
ویتامین در بافت استخوانی می شود و دوران سالمندی خوبی را عاری از هرگونه
شکستگی برایمان رقم می زند./ع2