سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اثرات کود زیستی در تولید غذای سالم را بدانیم

میانگین مصرف آفت کش ها در ایران یک سوم میانگین جهانی است و تولید غذای سالم با بهره گیری از کودهای زیستی امکان پذیر خواهد بود.

محمدعلی ملبوبی ريیس انجمن بیوتکنولوژی کشور در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: ازت بارور که توسط محققان داخلی کشور ساخته شده جایگزین کود اوره است و هر بسته 100 گرمی از این محصول جایگزین 70 تا 100 کیلو اوره در مزارع و باغ ها است.

وی همچنین از آزمایش هاي یک ساله صورت گرفته بر روی این تکنولوژی خبر داد و افزود: تهیه غذای سالم از دغدغه های بخش کشاورزی است و با تولید این محصول می توان به افزایش تولید محصول ارزان و به حفاظت آب، خاک، هوا و به طور کلی عرصه های زیست محیطی دست پیدا کرد.

ريیس انجمن بیوتکنولوژی کشور اظهار داشت: برای کسب مجوز این محصول زیست فناوری بیش از 50 آزمایش در مزرعه انجام شده است.

ملبوبی از محصول داخلی تازه وارد شده در بازار خبر داد و گفت: این تکنولوژی در تحریم های خارجی موقعیت خوبی برای ارتقاء اقتصادی و  اشتغال فارغ التحصیلان عرصه کشاورزی محسوب می شود./ع2
برچسب ها: زیست ، غذای ، فناوری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.