سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاثیر مصرف سبزیجات چلیپایی بر سرطان سینه

مصرف سبزیجات چلیپایی به بهبود سرطان سینه کمک می کنند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از نشریه آنلاین مدیکال نیوز آمریکایی انجمن تحقیقات سرطان با انجام پژوهش های خود روی 4886 بیمار مبتلا به سرطان سینه در مراحل 1 تا 4 که از این سرطان جان سالم به در بردند دریافتند خوردن کلم، کلم بروکلی، گل کلم و دیگر سبزیجات چلیپایی میزان بقای افراد را از این سرطان افزایش می دهد.

براساس این گزارش، محققان افزودند که مصرف سبزیجات چلیپایی خطر وقوع مرگ و میر کلی را بین 27 تا 62 درصد کاهش داده و خطر مرگ و میر مختص سرطان سینه را بین 22 درصد تا 62 درصد کاهش داده است و نیز خطر عود این سرطان با مصرف سبزیجات چلیپایی بین 21 تا 35 درصد کمتر شده است.

نتایج حاصل از این گزارش می افزاید: حضور سطوحی از ترکیبات زیست فعال مانند ایزوتیوسانات و ایندول در داخل سبزیجات چلیپایی ثابت شده است که اثرات ضد سرطانی دارند که در این میان میزان این خاصیت به مقدار و نوع مصرف سبزیجات چلیپایی بستگی دارد.

به گفته محققان به منظور درک بهتر ارتباط بین مصرف این سبزیجات و اثرات آن ها بر روی سرطان سینه مطالعات آینده باید هم چنان روی ترکیبات زیست فغان از جمله ایزوتیوسانات و دیگر ترکیبات بیولوژیکی متمرکز شود./ح
برچسب ها: سرطان ، سبزیجات ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.