سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزايش سطح امنيت غذايي کشور با تنوع محصولات کشاورزي

تنوع زيستي و آب و هوايي ايران گونه هاي متفاوت محصولات کشاورزي ايران را به وجود مي آورد که اين امر تأثير مثبتي در تأمين امنيت غذايي کشور دارد.

داوود يارمحمدي کارشناس کشاورزي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران ؛با اشاره به ظرفيت هاي نهفته کشاورزي ايراني در تنوع محصولات گفت: تنوع آب و هوايي و پراکندگي و کوچکي مزارع در ايران زمينه هاي تنوع محصول را در ايران فراهم مي کند.


وي گفت: گندم، جو، برنج، ذرت و پنبه از جمله شاخص هاي بررسي تنوع محصولات کشاورزي در دنيا است که درصد خوبي را در ايران نشان مي دهد.
 
يارمحمدي تأکيد کرد: بررسي امارهاي جهاني نشان مي دهد که ايران از سطح تنوع محصولات کشاورزي توليد رتبه سوم را داراست.
 
وي تصريح کرد: براي ثبات اين تنوع نيازمند سرمايه گذاري و بيم کشاورزان هستيم چرا که افزايش متوسط درآمد کشاورزان در هر سال زراعي شاخص پايداري تنوع محصولات کشاورزي است که امنيت غذايي را به دنبال دارد./عب
برچسب ها: تولید ، کشاورزی ، باغات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.