به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، در این آیین و براساس رای هیات داوان در بخش شعر فارسی محمد جواد آسمانی از تهران، زهرا شعبانی از خوزستان و علی سلیمانی از همدان به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
در بخش كردی این جشنواره نیز كورش جلالی و عماد كریمیان هر دو از سنندج به ترتیب حائز مقام های اول و دوم شدند.
همچنین مقام سومی در بخش شعر كردی این جشنواره به صورت مشترك به صباح هورامی از سنندج و محمد عبدالملكی از قروه رسید.
بر اساس نظر داوران در بخش شعر تركی این جشنواره نیز خلیل مختار نیا، در بخش عربی ثریا رحیمی و در بخش انگلسیی هم زینب وهاب زاده حائز رتبه های برتر شدند.
در راستای برگزاری این همایش 450 اثر از شعرای 24 استان كشور به پنج زبان تركی، عربی، فارسی، كردی و انگلیسی به دبیرخانه جشنواره واصل شد./س