سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا چای سبز سر زبان ها افتاده است؟

رنگ و طعم عطر چای سبز به خوبی چای سیاه نیست اما ویژگی هایی دارد که باعث می شود مصرف زیاد آن برای سلامتی بسیار مفید باشد.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از مدیکال هلت نیوز، پلی فنول موجود در چای سبز آنتی اکسیدان قوی است که بدن را در مقابل ابتلا به برخی سرطان ها مقاوم می کند این نوع چای حاوی دو ویتامین E و C است و مصرف آن مانع از رسوب چربی ها در دیواره رگ ها می شود به این ترتیب مانع از بروز سکته مغزی و قلبی می شود.

این چای حاوی ترکیب آرامش بخش است البته این ویژگی در چای سیاه نیز وجود دارد اما درصد آن در چای سبز بیشتر است./ع2

برچسب ها: چای ، سرطان ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.