سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان/

ارسال 145 مقاله علمی به دبیرخانه همایش ملی وقف در دانشگاه کاشان

دبیر برگزاری همایش ملی وقف در دانشگاه کاشان از ارسال 145 مقاله علمی با محوریت آموزش عالی به دبیرخانه این همایش خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان از کاشان دکتر محسن نیازی در گفتگو با خبرنگاران گفت:این مقالات را محققان، پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های سراسر کشور به دبیرخانه این همایش ارسال کرده اند.

ویافزود: علاوه بر مقالات ارسال، حدود 205 چکیده مقاله نیز به دبیرخانه ارسال شده که در مرحله داوری است.

به گفته وی، وقف در اسلام و ایران، شناسایی مبانی علمی وقف و مسایل آن، ترویج فرهنگ وقف و تجلیل از خیرین آموزش عالی، تعمیق و گسترش سنت وقف در آموزش عالی، تبیین ابعاد فقهی، حقوقی، اجتماعی و فرهنگی وقف و چالش‌های فرهنگی و حقوقی وقف در ایران از اهداف این همایش است.

مدیر گروه علوم اجتماعی و عضو هیات علمی دانشگاه کاشان بررسی و ارزیابی محورهای وقف و آموزش عالی، ابعاد فقهی و حقوقی، اجتماعی، فرهنگی، روانشاختی و تربیتی، ابعاد اقتصادی، تاریخی، هنری و ادبی وقف در این همایش را یادآورشد و گفت: مقالات برتر در سه ویژه‌نامه مجلات علمی و پژوهشی به چاپ خواهد رسید.

نیازی خاطرنشان کرد: همایش ملی وقف با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، سازمان اوقاف و امورخیریه و دانشگاه کاشان روز اول اسفند در تالار آزادی این دانشگاه برگزار می شود./س

برچسب ها: اصفهان ، کاشان ، مقاله ، همایش ، وقف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.