نگهدار در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود: پرورش طیور نقش اساسی و بنیادی در تأمین نیازهای پروتئینی مورد نیاز استان داشته و بر اساس اطلاعات موجود در طول سنوات گذشته تولید گوشت مرغ استان از رشد خوبی برخوردار بوده است.
وی با بیان اینکه وجود عوامل مساعد محیطی و اقلیمی در مازندران موجب رشد و توسعه صنعت طیور استان شد تصریح کرد: مشارکت فارغ التحصیلان، متخصصان و علاقمندان به رشته پرورش دام و طیور منجر به توسعه کمی و کیفی روز افزودن واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان شده است./س