سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چند نکته در رابطه با پلاستیک های PVC

پلاستیک های PVC نباید با هیچ وجه در هنگام پخت غذا نزدیک حرارت باشند.

مریم دهداب دانشجوی دکتری شیمی فیزیک دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:  مواد اولیه پلاستیک هایی که روی ظرف غذا می کشند و بطری های روغن مایع از جنس PVC هستند.

وی در ادامه گفت: این گونه از پلاستیک به هیچ وجه نباید نزدیک حرارت در هنگام پخت غذا شوند زیرا که گرما باعث آزاد شدن مواد شیمیایی درون PVC شده و به درون مواد غذایی در حال پخت نفوذ می کند که باعث اختلالات هورمونی می شود.

دهداب خاطر نشان کرد: پس تا جایی که می توانید از استفاده ظروف با این جنس خودداری کنید و هرگز مواد را با پلاستیک رویش در مایکرویو نگذارید.

این دانشجوی دکتری افزود: این PVC ها بد قلقند و به راحتی بازیافت نمی شوند.

برچسب ها: pvc ، پلاستیک ، ظروف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.