سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رضايي:

اقتصاد مقاومتي يک طرح جامع مديريتي براي اداره کشور است

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه اقتصاد مقاومتي يک طرح جامع مديريتي براي اداره کشور است، گفت: اگر پيامدهاي اقتصاد مقاومتي به طور کامل شرح داده شود شک ندارم که هيچ کدام از جوانان ايراني ثانيه‌اي از عمرشان را تلف نکرده و تمام تلاش خود را براي تحقق آن خواهند کرد و اين وظيفه‌اي است که بر دوش رسانه‌هاست.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در سمينار "بررسي نقش ارتباطات، رسانه و روابط عمومي در اقتصاد مقاومتي" که صبح امروز در مرکز همايش‌هاي صدا و سيما برگزار شد به ارزيابي نقش رسانه در تحقق طرح اقتصاد مقاومتي پرداخت و گفت: کشور ايران در 300 سال گذشته داراي حکومت بزرگي بود و در ابعاد مختلف اقتصادي، فرهنگي در جهان سلطه داشت.

وي با بيان اينکه در آن دوران اقتصاد ايران چهارراه اقتصادي جهان محسوب مي‌شد، گفت: وضعيت اقتصادي ايران در آن دوره بسيار مطلوب بود، اما در طي 300 سال گذشته بنابر فشار تمدني يا تهاجم تمدني، عظمت تمدن ايراني فرو ريخت و استبداد داخلي و ضعف حکمرانان ايراني نيز دليل مضاعفي شد که کشور ايران نتواند خود را از اين وضعيت نجات دهد.

رضايي به ضعف صنعت تجاري ايران با فعال شدن صنعت کشتيراني اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: کم شدن وسعت جغرافيايي ايران به دليل ضعف حکمرانان ايراني، ديگر از عوامل افول قدرت ايران بود که آخرين قمست جغرافيايي از کشور ايران جدا شد بحرين بود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت با بيان اينکه کاهش وسعت جغرافيايي ايران ضربه بزرگي به قدرت ايران زد گفت: خليج فارس از آن منظر به نام فارس خوانده مي‌شد که از دو طرف خليج به ايران تعلق داشت لذا قدرت ايران در اين دوره به شدت کاهش يافت.

وي با بيان آنکه ايران با حوادث مختلفي مانند نهضت مشروطه و ملي شدن صنعت نفت روبرو بوده است تصريح کرد: اين حوادث مختلف سعي در براندازي نظام ايران داشتند، اما ايران در 22 بهمن 57 توانست اقتدار خود را به دست آورده و ايستادگي خود را حفظ کند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه کشور ايران تا کنون دو ايستگاه سياست و قدرت را با موفقيت کامل پش سر گذاشته است، اظهار داشت: اکنون به ايستگاه نهايي و ايستگاه سوم رسيده‌ايم که 20 سال براي آن تلاش کرده‌ايم و آن زندگي، اخلاق و اقتصاد است که سياست و قدرت نيز ابزاري براي رسيدن به اين ايستگاه نهايي بوده است.

رضايي با بيان اينکه کشور ايران تا کنون موانع بسياري را پشت سر گذاشته است تاکيد کرد: تحريم‌هاي اقتصادي مانند کاهش فروش نفت، حذف بيمه‌هاي کشتي‌ها، تحريم شرکت‌هاي دولتي و خصوصي ايراني و خارجي و ايجاد ترس و هراس در بانک‌ها و شرکت‌هاي خارجي داراي همکاري با کشور ايران از جمله موانعي است که در راه رسيدن به قله اقتصادي ايران با آن روبرو هستيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت در ادامه به آثار تحريم‌هاي اقتصادي که در کشور وجود دارند اشاره کرد و گفت: تحريم بازارهاي خارجي براي همکاري با ايران، کوچک شدن بازار اقتصادي ايران، کاهش رشد اقتصادي ايران  و بهره‌وري منابع ملي دولت، با اختلال مواجه شدن اقتصاد،‌ کاهش توان لجستيکي و افزايش بيکاري، تورم و بي‌ثباتي در کشور از جمله مواردي است که بر اثر تحريم‌ها در کشور به وجود مي‌آيد و ما بخشي از اين آثار را در اقتصاد داخلي خود مي‌توانيم مشاهده کنيم.

رضايي با اشاره به تلاش دشمنان براي کامل کردن تاثيرات تحريم‌ها در اقتصاد داخلي ايران گفت: دشمنان تلاش دارند تا تحريم‌ها را به طور کامل در ايران اجرا کنند؛ چرا که از الگو شدن ايران در منطقه واهمه دارند.

وي با بيان آنکه دشمنان دست به ايجاد بحران اقتصادي در کشور زده‌اند خاطر نشان کرد: زيرزميني شدن اقتصاد ايران و مواجه کردن کشور با عدم رشد و توسعه و عقب ماندگي از جمله اهدافي است که دشمنان در نظر دارند تا ما را مجبور به کناره گيري از اصول انقلاب کند و از الگو شدن ايران براي ملت‌هاي منطقه جلوگيري کنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در ارزيابي خود از راهکارهاي مقابله با تحريم‌ها به سه راهکار عمده اشاره کرد و گفت: ما براي مقابله با تحريم‌ها سه راه حل در پيش روي خود داريم؛ ابتدا آنکه تحريم‌ها به طور کلي برداشته شود يا آنکه رياضت اقتصادي را داريم و سوم آنکه دست به ايجاد فرصت بزنيم که طرح اقتصاد مقاومتي از جمله راهکار سوم است و اجرايي شدن آن مي‌تواند وضعيت اقتصادي ما را بهبود بخشد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت با بيان اينکه اقتصاد مقاومتي يک الگوي مديريتي جامع براي اداره کشور است خاطر نشان کرد: در زماني که دشمنان بناي ناسازگاري با ما را دارند اقتصاد مقاومتي مي‌تواند نقش عمده‌اي در وضعيت اقتصادي ما داشته باشد سياست‌گذاري اقتصادي است و لذا همه ما بايد از اصول و روابط آن برخوردار شويم تا بتوانيم قدرت خود را به دست آورده و از اين وضعيت بيرون بياييم.

رضايي به موانع اقتصادي در جهت تحقق طرح اقتصاد مقاومتي اشاره کرد و گفت: مانع تراشي‌هاي داخلي مانند افزايش واردات، بي‌توجهي به کار آفريني، قدرت طلبي افراد ناشايست که باعث فرار نخبگان مي‌شود، بروکراسي مصرف محور، فساد آور و غير توليدي و عادت به يارانه‌هاي دولتي و گداپروري از جمله موانعي است که در جهت تحقق طرح هدفمندي يارانه‌ها با آن روبرو هستيم و بايد تلاش کنيم تا اين موانع را رفع کنيم.

وي به نقش رسانه‌ها در جهت تحقق طرح اقتصادي مقاومتي اشاره کرد و گفت: تقويت انگيزه و روحيه خود باوري، فرهنگ‌سازي براي اجراي طرح اقتصاد مقاومتي، نقش بسيج مردم براي اجراي طرح اقتصاد مقاومتي و الگو سازي از جمله وظايف رسانه‌ها است که با اجرايي شدن آن مي‌توانيم به محقق شدن طرح اقتصاد مقاومتي اميدوار شويم.

رضايي به پيامدهاي مثبت اقتصاد مقاومتي در کشور اشاره کرد و گفت: اگر پيامدهاي اقتصاد مقاومتي به طور کامل شرح داده شود شک ندارم که هيچ کدام از جوانان ايراني ثانيه‌اي از عمرشان را تلف نکرده و تمام تلاش خود را براي تحقق آن خواهند کرد و اين وظيفه‌اي است که بر دوش رسانه‌هاست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت در پايان با بيان اينکه ما خانواده بزرگ هستيم و همه بايد به هم کمک کنيم گفت: ‌کشور ما از پشتوانه‌هاي قوي مانند دين اسلام، امام حسين (ع)، رهبري فرزانه و مردمي شايسته برخوردار است که شايستگي رسيدن به اوج قله‌هاي پيشرفت را داراست و اميدواريم در اين مقطع تاريخي عملکرد خود را به درستي انجام دهد تا در همه امور موفق باشد.

انتهاي پيام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.