سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مازندران /

همه چیز درباره ی میوه به

میوه به، با خواص فراوان بر فکر و ذهن تأثیر مثبتی دارد.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: میوه به، دارای فیبر، پتاسیم، قند، روی بوده و برای از بین بردن افسردگی، انواع سردرد و تجدید و احیای روحیه مفید است.

مظفری با اشاره به اینکه میوه به، به دلیل دارا بودن ویتامین c بر کاهش خطرات بیماری های قلبی مؤثر است، افزود: میوه به، تقویت کننده قلب، کبد، معده وبرای زخم معده مفید بوده و و به هضم غذا و افزایش اشتها کمک می کند.

به گفته کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان بوعلی سینا ساری؛ میوه به، برای جلوگیری از التهاب پلک و از بین بردن بوی بد دهان مؤثر است.

مظفری گفت: میوه به، به دلیل آنتی اکسیدان ضد سرطان است و به کاهش فشار خون و پایین آمدن کلسترول خون کمک می کند.

وی یادآور شد: آب به، برای جلوگیری از خونریزی، جلوگیری از تهوع و استفراغ غیرارادی مفید بوده و برای از بین بردن سردرد و تشنگی از آب به، استفاده کنید.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان بوعلی سینا ساری گفت: دانه به یا به دانه برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن، اسهال، ترمیم زخم و سوختگی پوست بر اثر آتش مناسب است.

مظفری افزود: روغن به، برای جلوگیری از عرق کردن، سرگیجه، وزوز گوش، تقویت معده، کبد و قلب مفید است./س

برچسب ها: به ، تاثیر ، مثبت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.