به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از تلويزيون راشاتودي ، شمار افرادي که به داخل انگليس قاچاق مي شوند ، روز به روز افزايش مي يابد که در نتيجه آن بهره کشي ، استثمار و سوء استفاده هاي جنسي نيز از قربانيان افزايش يافته است.
خبرنگار راشاتودي درباره اين برده داري مدرن در جامعه انگليس گزارش داد: اظهارات يک زن خدمتکار مبني بر حبس شدن در خانه به دست صاحبکارش خاطرات کار خدمتکاران در دوران قرن هجدهم انگليس را زنده مي کند.اما اينجا انگليس قرن بيست و يکم است .سارا زن خدمتکاري است که در سن دوازده سالگي به انگليس قاچاق شده است و الان که نوزده سال دارد هنوز از اين که تجربه وحشتناک خود را بازگو کند ، وحشت دارد. او مي گويد که بارها کتک خورده و مورد تجاوز قرار گرفته است.اين زن بعد از اين که اخراج شد در خيابان ها به گدايي روي آورد . اما بعدا يک کمپين بين المللي ضد قاچاق کودکان به او پناه داد.
به گفته کارشناسان ، بسياري از کساني که به داخل انگليس قاچاق مي شوند ، براي کار در مزارع ماري جوانا مي روند که اغلب مورد استثمار و بهره کشي قرار مي گيرند.
پيتر بون از نمايندگان پارلمان انگليس و عضو کميته پارلماني مربوط به قاچاق انسان مي گويد: سال گذشته پليس دو هزار قرباني قاچاق انسان را در انگليس شناسايي کرد که البته اين فقط ده درصد کل قربانيان را تشکيل مي دهد.طبق برآوردها ، هر سال بيست هزار نفر به انگليس قاچاق مي شوند.قاچاق انسان يک تجارت بسيار سودآور براي باندهاي تبهکار و دومين تجارت بعد از قاچاق مواد مخدر محسوب مي شود.
کارشناسان يکي از علل گسترش پديده قاچاق انسان در انگليس را غفلت و کوتاهي پليس اين کشور در شناسايي عوامل و پيگيري هاي قضايي آن مي دانند.سال گذشته فقط هشت مورد جرم مربوط به قاچاق انسان در انگليس در دستگاه قضايي پيگيري و حکم برايش صادر شده است.
آنتوني استين رئيس موسسه مبارزه با قاچاق انسان مي گويد: برده داري مدرن به يک تجارت سودآور تبديل شده است و وسعت آن هم اکنون در مقايسه با دويست سال قبل که اين پديده منسوخ شد ، ده برابر شده است.