سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

ضرورت برطرف نمودن نیازهای غذایی با منابع محدود آب

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با درنظر گرفتن افزایش جمعیت و افزایش نیاز به غذا و افزایش فرهنگ مصرف، باید نیازهای غذایی را با منابع محدود آب و خاک تولید کنیم و بهره برداران باید با بهره گیری ازهمین منابع محدود، محصولاتی سالم و با کیفیّت تولید کنند.

ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: وجود بِرَند محصولات سالم کشاورزی اطمینان خاطر را نزد مصرف کنندگان مبنی بر نظارت کارشناسان در تولید ایجاد می کند.

وی با اشاره به سیاست های سازمان تصریح کرد: سیاست های سازمان در جهت بهینه سازی و یا درست مصرف نمودن سم و کود برنامه ریزی شده است.

ایرانی فام ضمن متذکر شدن منابع محدود آبی و خاکی در آذربایجان شرقی ادامه داد: بِرَند محصولات سالم کشاورزی ضمن تامین امنیت غذایی راهیابی این محصولات را به کشورهای خارجی در قالب صادرات غیرنفتی در پی خواهد داشت.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نیازهای غذایی گیاه در دوران رشد از طریق منابع خاک و کودهای آلی و شیمیایی تامین می شود.

ایرانی فام از آماده سازی بِرَند محصولات سالم خبر داد و تاکید کرد: در پی درخواست از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و کلینیک های گیاه پزشکی فعال در استان، بِرَند محصولات سالم و یا کنترل شده در حال آماده سازی است/س

برچسب ها: ضرورت ، نیازهای ، غذایی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.