سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بيرجند/

تولید 530 تن گوشت شتر از ابتدای سال در خراسان جنوبی

از ابتدای سال تا کنون 530 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی تولید شده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفتگو باخبرنگار  باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ گفت: سالیانه 800 تن گوشت شتر به ارزش 12 میلیارد تومان در استان تولید می شود که معادل 4 درصد گوشت قرمز تولیدی استان است.

هادربادی مناطق عمده پرورش شتر در استان را شهرستانهای نهبندان ، خوسف ، بشرویه و فردوس عنوان کرد و افزود: در سطح استان 9 واحد پرورش شتر صنعتی با 24 هزار نفر شتر در استان وجود دارد.

خراسان جنوبی پس از سیستان و بلوچستان و کرمان سومین مرکز پرورش دهنده شتر در کشور است.

مازاد شتر استان پس از اقدامت بهداشتی و صدور مجوزهای لازم بصورت زنده یا لاشه به استانهای تهران ، اصفهان ، کرمان ، یزد ، خراسان رضوی ، سمنان و قم صادر می شود.

گوشت شتر حاوی پروتئین هایی با ارزش غذایی بالا و برخی از عناصر معدنی مهم نظیر آهن ، فسفر و کلسیم است و شیر شتر در درمان یرقان و آلرژی موثر بوده و بازده اقتصادی مطلوب در تولید شیر ، گوشت ، پشم و کرک است./س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، شتر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.