رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ گفت: سالیانه 800 تن گوشت شتر به ارزش 12 میلیارد تومان در استان تولید می شود که معادل 4 درصد گوشت قرمز تولیدی استان است.
هادربادی مناطق عمده پرورش شتر در استان را شهرستانهای نهبندان ، خوسف ، بشرویه و فردوس عنوان کرد و افزود: در سطح استان 9 واحد پرورش شتر صنعتی با 24 هزار نفر شتر در استان وجود دارد.
خراسان جنوبی پس از سیستان و بلوچستان و کرمان سومین مرکز پرورش دهنده شتر در کشور است.
مازاد شتر استان پس از اقدامت بهداشتی و صدور مجوزهای لازم بصورت زنده یا لاشه به استانهای تهران ، اصفهان ، کرمان ، یزد ، خراسان رضوی ، سمنان و قم صادر می شود.
گوشت شتر حاوی پروتئین هایی با ارزش غذایی بالا و برخی از عناصر معدنی مهم نظیر آهن ، فسفر و کلسیم است و شیر شتر در درمان یرقان و آلرژی موثر بوده و بازده اقتصادی مطلوب در تولید شیر ، گوشت ، پشم و کرک است./س