سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح جنجالی تکواندو و بازار داغ مدعیان؛

دو تیمی که باید امتحان پس دهند!

فدراسیون تکواندو در نظر دارد برای رقابت های سال آینده دو تیم ملی تکواندو و با دو کادر فنی مجزا آماده کند که اعلام این طرح موافقان و مخالفانی را به همراه داشته است.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران: داستان انتخاب دو تیم ملی تکواندو با دو کادر فنی مجزا با آنکه طرحی جالب توجه بوده و اما هیاهوی عجیبی بین جامعه تکواندو ایجاد کرده است و با مطرح شدن سنجیده یا نسنجیده آن به نوعی اختلافاتی بین مربیان و مسئولان ایجاد کرده است.
مسئولان فدراسیون تکواندو با اعلام این طرح جدید برای دو مسابقه آینده تیم ملی در بازی های کشورهای اسلامی و رقابت های قهرمانی جهان در سال 92 به فکر تشکیل دو تیم ملی مجزا برای این دو میدان بین المللی هستند در حالی که بازی های کشورهای اسلامی طبق برنامه 18 تا 22 خرداد سال آینده و مسابقات قهرمانی جهان 25 تا 30 تیر سال 92 برگزار می شود که در این فاصله حدود سی و سه روزه در واقع می توان بهترین استفاده را کرد.
مسئولان فدراسیون با اجرای این طرح به گفته خودشان قصد رقابت بین مربیان و بازیکنان را دارند و هم می توانند از تعداد بیشتری از بازیکنان و مربیان استفاده کنند اما هنوز چند روزی از اعلام نام سرمربی جدید نگذشته مربیان سابق و حتی چندی از مدعیان از انتخابات ناراضی اند.
در واقع فاصله زمانی بین این دو مسابقه را می توان به نوعی به فال نیک گرفت و حتی تکواندو چنین تجربه ای را در جریان مسابقات جهانی سال 2005 نیز داشته است.
در بازی های اسلامی تعداد تکواندوکاران قدرتمند بین کشورهای اسلامی به زحمت به تعداد انگشتان یک دست می رسد.
رامین عزیزاف از جمهوری آذربایجان، روح اله نیک پا و بهاوی از افغانستان و ثروت تازه گل از ترکیه از جمله بازیکنانی هستند که به جز تکواندوکاران مطرح ایرانی، احتمال حضورشان در بازی های کشورهای اسلامی بسیار کم است بنابراین سطح فنی این مسابقات از حالا قابل پیش بینی است و اگر تیم ملی اصلی ایران بخواهد با آمادگی نسبی و در حدود 70 درصد هم وارد این مسابقات شود، حتما در بین تیم های موفق قرار خواهد گرفت.
به نظر می رسد با وجود ستاره های کنونی در این مسابقات، اصولی ترین کار برای تیم ملی نگاه تدارکاتی به این بازی ها باشد. ایران باید هدف اصلی اش را دفاع از عنوان قهرمانی جهان در سال 2011 قرار دهد و با اعزام تیم اصلی بازیکنان را مورد محک و آزمایش جدی قرار دهد.
در نخستین دوره بازی های کشورهای اسلامی در سال 2005 که به فاصله سه روز با مسابقات قهرمانی جهان در مادرید اسپانیا و به میزبانی عربستان برگزار شد تکواندو فرصت چندانی برای آماده سازی و اعزام یک تیم را برای دو مسابقه هم زمان نداشت و مجبور شد دو تیم را آماده کند.
برای حضور در مسابقات آن دوره اردوی تیم ملی تقریبا در 24 اسفند به پایان رسید و در اواخر فروردین ماه در دو رقابت مهم شرکت کرد.
اما حالا به گفته برخی کارشناسان آماده سازی یک تیم هم با این فاصله زمانی غیرممکن نیست و تقریبا به سود بازیکنان هم می شود. برخی دیگر هم اعتقاد دارند که تکواندو با وجود پتانسیل بالا در قهرمان پروری توانایی تشکیل حتی چند تیم ملی به طور همزمان را دارد.
تشکیل دو تیم ملی نه به سود اقتصادی در این بحران مالی است و نه یه صرف فنی و تنها با بودجه ای اضافی برای تشکیل اردوها و هزینه مربیان شاید به ضرر هم منجر شود.
اگر مصدومیت را برای حضور بازیکنان اصلی در بازی های کشورهای اسلامی در نظر بگیریم در آن صورت باید رقابت های لیگ برتر را هم از هم اکنون برای این موضوع تعطیل کنیم.
گزارش از: انسیه بحری
 

برچسب ها: تکواندو ، ملی ، تیم ، مربی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.