سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مربی تیم ملی بانوان جودو:

بزرگترین مشکل ما فقدان کلاسهای مربیگری است

مربی تیم ملی بانوان جودو گفت: برگزای کلاسهای مربیگری برای بانوان یک نیاز است و نبودن آن بزرگترین مشکل ما محسوب می شود.

مژگان کولیوند در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تیم ملی جودوی بانوان اکنون در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان سرمربی ندارد و ما 6 مربی هستیم که بایکدیگر ملی پوشان دختر را تمرین می دهیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا حضور این تعداد مربی سخت نیست تصریح کرد: خیر، این اتفاق باعث می شود تا تلاش مربیان بیشتر شود و هر یک سعی کنند برای بازیکنان هم بسیار خوب است برای مثال در اردویی که برای بانوان جودو برگزار کردیم برای 23 بازیکن 6 مربی بودیم که عملکرد بچه ها از زمین تا آسمان فرق کرده بود، زیرا مربیان روی آنها تمرکز بیشتری داشتند.

وی ادامه داد: قرار است 3 سرمربی و 3 مربی از بین 6 نفر انتخاب شوند که در مورد آن هنوز تصمیم گیری نشده است.

کولیوند که مربیگری تیم جودوی همدان را نیز در لیگ برتر به عهده دارد، درباره لیگ بانوان گفت: من از سال 86 که مربی همدان شدم آنها در رده 26 جدول بودند، اماپس از آن ما معمولا تیم اول و دوم می شویم، سال گذشته هم نایب قهرمان شدیم.

وی ادامه داد: لیگ بانوان جودو، لیگ فعالی نیست،زیرا مسابقات ما بدون پوشش برگزار می شود و حامی مالی نداریم در لیگ امسال قرار شده است بازی پایانی لیگ با پوشش برگزار شود و پخش تلویزیونی هم داشته باشیم که این اتفاق خوبی است.

مربی تیم ملی جودوی کشورمان از برگزای مسابقات قهرمانی کشور امسال جودو ابراز نارضایتی کرد و در این باره توضیح داد: رقابتهای قهرمانی کشور امسال متاسفانه ضعیف برگزار شد زیرا اعلام کردند که در این رقابتها نفرات اول تا سوم و ملی پوش جوانان و نوجوانان حق ندارند شرکت کنند همین باعث شد تا استان ما یعنی همدان از آنجا که ملی پوشان زیادی دارد فقط با 3 نفر شرکت کند و استان تهران با وجود اینکه از جودوکاران درجه 3 برخوردار بود و زیاد هم قوی نبودند در غیاب جودوکاران اصلی ما اول شدند.

وی خاطر نشان کرد: 4 ملی پوش جودو در رده سنی نوجوانان، 4 ملی پوش در رده سنی جوانان و 3 بازیکن در تیم ملی بزرگسالان از جودوکاران همدانی هستند.

کولیوند درباره علت پیشرفت جودوی بانوان در همدان و به خصوص در نهاوند اعلام کرد: استان همدان به ویژه نهاوند غیر از جودو در تمام رشته های ورزشی فعال است فکر می کنم به این دلیل است که ما آب و هوای خوبی داریم در جودو حامی مالی خوبی از ما حمایت می کند و اماکن را برای تمرین به صورت رایگان در اختیار ما قرار می دهند این را مدیون رئیس اداره کل ورزش و جوانان در نهاوند هستیم که برای جودوکاران تکیه گاه خوبی محسوب می شوند، بانوان جودوی نهاوند از سالن خوبی برای تمرین کردن برخوردار هستند و در دو نوبت صبح و بعداظهر تمرین می کنیم.

مربی تیم جودی بانوان کشورمان تاکید کرد: نیاز بانوان جودو به کلاس های آموزشی مربیگری بسیار جدی است زیرا تا مربیان به ترتیب نشوند، بازیکنان خوب معرفی نخواهند شد.

وی مدعی شد: پوشش بانوان جودوی ایران باعث شد تا جودوکاران لبنان و عربستان با استفاده از همان پوشش در رقابتهای المپیک 2012 شرکت کنند اما در المپیک 2016 برزیل فکر می کنم بانوان ایران حتما نماینده داشته باشند و صد در صد یکی از آنها لیلا سیاوشی بازیکن نوجوان همدان است که سهمیه را کسب خواهد کرد./آق
برچسب ها: جودو ، بانوان ، کولیوند
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.