سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل/

تولید 400 تن خیار به صورت ارگانیک و محصول پاک

رئیس مجتمع بزرگ‌ترین شهرک گلخانه‌ای شمال‌غرب کشور گفت: در مجتمع گلخانه‌ای آنقوتلار گرمی بیش از 400 تن خیار با کیفیت عالی و به صورت ارگانیک و پاک تولید و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل/ حجت سرداری افزود:‌ این مجتمع با همت مسئولان استانی و شهرستانی در 10 هکتار و با مساحت زیر کشت 50 هزار و 240 متر مربع به تعداد 17 واحد جداگانه در شش تیپ با تمام تجهیزات لازم گلخانه‌ای احداث و از دی ماه سال گذشته به بهره‌برداری رسیده است.

وی گفت: در این مجموعه که توسط یک شرکت سرمایه‌گذاری راه‌اندازی شده است در گام اول کشت و تولید خیار به صورت ارگانیک مد نظر بوده و تولیدات این مجموعه نیز به بازارهای مصرف فرستاده شده است.

سرداری افزود: در دوره کشت محصولات متنوع با توجه به مطالعات و بررسی‌هایی که انجام شده است نوع محصول و همچنین توجه به آب، هوا و خاک مناسب مد نظر قرار گرفته و مقرر شده است 80 درصد محصولات زیر کشت این مجموعه به گوجه فرنگی اختصاص یافته و 20 درصد مابقی نیز به کشت خیار تخصیص یابد.

وی به صادرات محصولات این گلخانه اشاره کرد و گفت: بعد از تأمین نیاز بازار داخلی مازاد محصول به کشورهای دیگر صادر می‌شود که در این زمینه با فعالان کشور گرجستان وارد مذاکره شدیم تا بتوانیم محصولات تولید شده در این مجموعه را به آن کشور صادر کنیم.

رئیس مجتمع بزرگ‌ترین گلخانه شمال‌غرب کشور در ادامه افزود: این گلخانه در سطح استان و شمال‌غرب کشور بزرگ‌ترین مجموعه تولیدکننده صیفی‌جات است که می‌تواند برای هفت هزار نفر کارشناس منطقه به صورت مستقیم ایجاد اشتغال کند که هم اکنون سه نفر از اساتید مجرب دانشگاه‌های تبریز، تهران و اردبیل به صورت مشاوره‌ای در تولیدات این مجموعه و همچنین ارایه خدمات فنی، مهندسی یاریگر ما هستند/س

برچسب ها: گرمی ، تولید ، خیار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.