مجید
درینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان اظهار داشت: 36 هزار هکتار
نخلستان با 70 رقم خرما در جنوب استان وجود دارد.
وی افزود: بیشتر خرمای تولید شده را ارقام مضافتی، کلوته و
مرداسنگ تشکیل می دهد که سالم بودن این محصولات از ویژگی های خرمای جنوب است.
درینی، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در بخش بسته بندی و فرآوری محصول خرما ضروری
است که باید رسانه ها در این زمینه اطلاع رسانی کنند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیشترین صادرات خرما به بازارهای سنتی انجام می شود
که باید به فکر بازارهای جدید برای عرضه این محصول بود. /س