سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راز های یخچالی

نگهداری نادرست مواد غذایی در یخچال موجب فساد زودتر مواد غذایی و یا حتی بروز مسمومیت های غذایی می شود.

به گزارش خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران:  به نقل از مدیکال هلت نیوز؛ به گفته متخصصان انگلیسی بیشتر افراد از نگه داری درست مواد غذایی در یخچال بی خبرند که این موضوع در مورد چند ماده غذایی اهمیت بیشتری دارد.


1- شیر باید در دمای مناسب و در انتهایی ترین قسمت یخچال نگه داری شود نگه داری شیر در واقع وقتی درب یخچال باز می شود شیر با هوای گرم تماس پیدا می کند و به رشد باکتری ها کمک می کند.

2- پوست تخم مرغ منافذ زیادی دارد به همین دلیل وقتی تخم مرغ ها را خارج کارتن نگه داری کنید رطوبت آن تبخیر می شود به همین دلیل تخم مرغ ها را در جعبه کاغذی و اصلی آن نگه داری کنید.

3- قبل از نگه داری باقیمانده غذا ها در یخچال از سرد شدن آن ها مطمئن شوید در غیر این صورت باکتری در غذا تکثیر می یابد  باعث مسمومیت غذایی می شود.

4- منجمد کردن گوشت بهترین روش برای نگه داری آن است اما اگر می خواهید گوشت را در یخچال نگه داری کنید باید آن را در ظرف در بسته ای و در انتهای یخچال بگذارید و نباید بیشتر از 12 ساعت در یخچال بماند.

5- برای این که پنیر کپک نزند و بوی نامطبوعی ندهد باید اطراف آن هوا جریان داشته باشد اما بسته بندی های کارخانه ای مانع از این جریان می شود پس بهتر است پنیر را در کاغذی نازک بپیچید و آن را درون کیسه فریزر بگذارید اما در کیسه را نبندیدو در طبقه وسط یخچال نگهداری کنید./ع2

برچسب ها: غذا ، یخچال ، پنیر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.