سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد /

مصرف متعادل چاي، براي سلامت مفيد است

كارشناس مسئول واحد تغذيه مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري گفت: چاي اگر در حد متعادل مصرف شود براي سلامت مفيد است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد

 عنايت اله كليج افزود: نوشيدن چاي به وبژه چاي سبز، در حد مناسب، با كاهش چربي هاي خون، از بروز بسياري از بيماري هاي مزمن به خصوص بيماري هاي قلب و عروق جلوگيري مي كند.

به گفته وي؛ پلي فنل هاي موجود در چاي ( به ويژه چاي سبز ) در پيشگيري از سرطان و كاهش برخي علائم پيري موثر هستند.

كليج اظهار داشت: چاي سياه به دليل وجود پلي فنل ها و تاتن، موجب مهار رشد باكتري ها و ويروس هاي بيماري زا در بدن مي شود.

وي گفت: چاي به دليل داشتن مقاديري فلورايد و تاتن، به سلامت دندان ها كمك مي كند.

 كارشناس مسئول واحد تغذيه مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري، با اشاره به اينكه، نوشيدن چاي پر رنگ و غليظ ممكن است باعث تحريك اعصاب و تپش قلب شود، افزود: تركيب تاتن موجود در چاي از جذب آهن برخي مواد غذايي (مانند حبوبات و غلات) جلوگيري مي كند.

وی خاطر نشان کرد: براي پيشگيري از اين حالت بهتر است يك ساعت قبل و دو ساعت بعد از مصرف غذا از نوشيدن چاي خودداري كرد.

كليج افزود: از مصرف چاي جوشيده و مانده به دليل تشكيل مواد مضر در آن خودداري كنيد. همچنين، براي پيشگيري از آسيب مخاط دهان و مري از نوشیدن چاي داغ پرهيز کنید./س

برچسب ها: مصرف ، چای ، متعادل ، سلامتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.