به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد وبه نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، مهندس نعمتالله معروفي افزود: کریستالهای یخ کوچک و ریز هستند و انجماد سریع سبب میشود تا بافت مواد غذایی آسیب نبیند.
وی بیان داشت: مواد غذایی باید طوری نگهداری شود تا کمتر خواص خود را از دست بدهند.
مدير گروه بهداشت محيط و حرفهاي مرکز بهداشت نیشابور ادامه داد: میتوان مواد غذایی را با به کار بردن روشهایی مانند انجماد، خشککردن و ... سالم نگه داشت که در روش انجماد آسیب وارده به مواد غذایی کمتر است.
معروفی عنوان کرد: با توجه به این نکته که در فریزرهای خانگی از انجماد کند استفاده میشود، کریستالهای یخ بزرگتر هستند و دیواره سلولی مواد غذایی آسیب میبینند.
وی گفت: انجماد طولانی برابر با کاهش ارزش غذایی مواد است بهطوری که خونابه و شیرابهای که همزمان با آب شدن یخها از مواد غذایی خارج میشود، همان ارزش غذایی مواد است که دور ریخته میشود./ع