به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس پخت این آش را سه آشپز ، 15 کمک آشپز و 100 کارگر شیرازی به عهده داشتند.
همچنین 500 نفر از مردم در پخت این آش همکاری کردند .
دو هزار کیلوگرم گوشت ، سه هزار و 300کیلوگرم برنج ، چهار هزار و 300 کیلوگرم حبوبات ، دو هزار و 500کیلوگرم پیاز و دو هزار کیلوگرم سبزی برای پخت این آش استفاده شد .
این آش در 37 دیگ به گنجایش دو تن و سه دیگ سه تنی پخته شد.
مراحل مقدماتی این کار از 2 هفته پیش و پخت آش نیز از سه روز پیش آغاز شد.
مردم استان فارس اعتقاد بسیاری به طبخ نذری دارند و مردم از شهرهای مختلف استان برای گرفتن آش تبرکی از ساعت ها قبل در محل حضور داشتند .
آقای اسدی مسئول این مراسم گفت: پخت این آش از 12 سال پیش و با پخت یک تن شروع شد و مقدار این آش نذری هر سال افزایش مییابد به گونه ای که امسال به 63 تن رسید و با توجه به اینکه مقدار پخت این آش در ایران و جهان رکورددار است، در آستانه ثبت معنوی قرار دارد ./ع