به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس بانوان شیرازی به مناسبت هفته ملی تغذیه و سلامت ، جشنواره غذای سالم و سنتی و نمایشگاه صنایع دستی برگزار کرده و مهارت خود را در پخت غذاهای سنتی و سالم و ساخت صنایع دستی به نمایش گذاشتند .
در این جشنواره بیش از 70 نوع غذای محلی شهرستان های فارس در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است .
آش سبزی ، آش رشته ، حلیم شیرازی ، کلم پلو شیرازی ، آش جو ، عدس پلو ، یخنی ، انواع خورش های محلی ، دم پخت سیر ، انواع حلوا ، ترحلوا ، ترشی و سالاد از غذاهای عرضه شده در این جشنواره است .
همچنین در این جشنواره ، نمایشگاه صنایع دستی و میراث معنوی در 25 غرفه برگزار و صنایع دستی فارس از جمله گلیم ، خاتم و مشبک در آن ارائه شده است .
در پایان این جشنواره از بانوانی که توانسته بودند غذای سالم تری تهیه کنند قدردانی شد.
14 تا 20 دی ماه به نام هفته ملی تغذیه و سلامت نامگذاری شده است./ع