سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی با مصرف گردو

به گفته یک متخصص تغذیه، گردو دارای مقادیر زیادی اسید چرب امگا ۳ است و این اسیدهای چرب خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، وجود این اسیدها در بدن سطح فشار خون را پایین می آوردند و ۳۰ گرم گردو تمام نیاز روزانه بدن را به اسیدهای چرب امگا ۳ برطرف می کند.

گردو همچنین سرشار از ویتامین های گروه B ،E و مواد معدنی از جمله مس، آهن و روی است این مواد معدنی خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و از بدن در برابر تأثیرات مخرب رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

همچنین آجیل ها میان وعده های بسیار مناسبی هستند و یک مشت آجیل نه تنها بسیاری از مواد مغذی و انرژی مورد نیار بدن را تأمین می کند بلکه سلامت قلب را نیز تضمین می کند./ع

برچسب ها: گردو ، ضد ، بیماری قلب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.