به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، پژوهش گران می گویند شناسائی اجزای تشکیل دهنده برنج است که آنان را به این نتیجه گیری رسانده است.
کسانی که از حمله قلبی نگران هستند، توصیه های مختلفی را درباره این که چه باید بخورند، دریافت می کنند.
به آنان گفته می شود که کمتر چربی بخور، بیشتر میوه بخور یا بیشتر از سبزیجات در غذایت استفاده کن.
اما پژوهش های جدید نشان می دهد که مهمترین چیزی که آنان برای سلامت قلب خود می توانند بکنند، خیلی ساده است. بیشتر برنج بخورند.
به گفته ایگو چی، ژاپنی ها در مقایسه با ۵۰ سال پیش، ۵۰ درصد کمتر برنج مصرف می کنند و این گرایش، برخی از پزشکان ژاپنی را نگران کرده است.
آنان به رژیم سنتی ای باور دارند که پایه اش به طور گسترده بر مصرف ماهی و مصرف مقدار زیادی برنج است و می گویند اینها سالم تر از غذاهائی است که چربی زیاد دارند.
در همین حال رژیم غذائی ژاپنی که از پروتئین زیادی برخوردار است، نیز جای گسترده ای را برای خود باز کرده است.
ترکیبی شگفت آور در یک کاسه برنج
مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف ماهی برای سلامت قلب تا چه اندازه ارزش دارد. اما هیچ پژوهش مشابه ای درباره منافع خوردن برنج وجود ندارد. هر چند که وجود مقدار زیادی سبوس و برخی از ویتامین ها نیز در برنج قطعی است./ع