سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هاني‌زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

مذاكرات آينده ايران و گروه 1+5 به دور از ابهام است

يك كارشناس سياست خارجي گفت: مذاكرات آتي ايران و گروه 1+5، مذاكراتي حساس، شفاف و صريح خواهد بود كه مسائل مهمي در جريان آنها مطرح مي‌شود.

حسن هاني‌زاده در گفتگو با خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران با اشاره به مذاكرات آتي اتحاديه اروپا با جمهوري اسلامي ايران گفت: تاكنون جدول كاري براي اين مذاكرات ارائه نشده است اما پيش‌بيني مي‌شود طي رايزني‌هايي گروه 1+5 طرح‌هاي خود را ارائه داده و جمهوري اسلامي ايران نيز اين طرح‌ها را مورد بررسي قرار دهد.
 
وي افزود: مذاكرات آتي ايران و گروه 1+5، مذاكراتي حساس، شفاف و صريح خواهد بود كه مسائل مهمي در جريان آنها مطرح مي‌شود.
 
هاني‌زاده در ادامه با تاكيد براينكه اين مذاكرات تعيين‌كننده مواضع هر دو طرف خواهد بود، تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران و كشورهاي گروه 1+5 طرح‌هايي را ارائه خواهند داد كه به حل مسئله هسته‌اي ايران كمك خواهد كرد.
 
اين كارشناس سياست خارجي در پايان يادآور شد: با توجه به اينكه هنوز زمان و مكان مذاكرات مشخص نشده است، اما به نظر مي‌رسد تا پايان ماه جاري زمان و مكان ديدارها و گفتگوها تعيين شود.

انتهاي پيام/
برچسب ها: مذاکرات ، ایران ، اروپا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.