سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دیدار هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با سرپرست وزارت بهداشت

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه معاونان و اساتید پیشکسوت دانشگاه با دکتر طریقت منفرد سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار و گفتگو کردند .

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این دیدار با اشاره به نقش دانشگاهها اظهار داشت: دانشگاه ها در دنیا جایگاه خاصی دارند و شاخص افتخار هر شهر و کشوری دانشگاه است. قانون به ما تکلیف کرده و استقلال دانشگاهها را واقعا جدي ديده است و اگر خدا توفيق دهد و در جهت اجرای قانون عمل کنیم همه چیز درست می شود چراكه اگر روزی وزارتخانه در جایگاهی باشد که دانشگاههای مستقل برایش کار انجام دهند و خودش سیاستگذاری، نظارت و تأمین مالی کند، آنوقت می توان دفاع کرد که منابع همه متمركز و داخل وزارتخانه بیايد که با راهنمایی های شما و همفکری و همراهی کلیه دانشگاههای کشور انجام اين مهم را پیگیـری كنیم .

دکتر محمد حسن طریقت منفرد گفت: هميشه تبعيض، انگيزه ها را از بين مي برد و تحمل كمبود امكانات خیلی راحت تر از تبعیض است و در اين خصوص هم بررسی و اقدامات لازم انجام خواهد شد و شاید احتیاج به يك حرکت جمعی باشد و با به کار گرفتن خرد جمعی و استفاده از فکر روسای دانشگاههای علوم پزشکی تیپ یک طوری عمل خواهیم کرد که عدالت رعایت شـود.

براساس این گزارش، رئيس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز ضمن اعلام حمایت همه جانبه از سرپرست وزارت بهداشت و آمادگی کامل مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اجرای برنامه های بحث های مربوط به حوزه سلامت، افزود: تمامی توان و امکانات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جهت دستیابی به اهداف عالی نظام سلامت در خدمت مدیریت جدید وزارت بهداشت می باشد و حمايت كامل خود را از برنامه های جنابعالی اعلام می کنيم.

دکتر ابوالقاسمی با اشاره به اين كه دانشگاه علوم پزشکی شهيدبهشتي داراي حدود 1200 عضو هیأت علمی ، 11 هزار دانشجو و 20 هزار کارمند است، افزود : این دانشگاه مسوولیت آموزش حدود 60 درصد دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی ، 25 درصد فوق تخصصی ، 24 درصد Ph.D و حدود 22 درصد متخصصان کشور را بر عهده دارد. همچنين به حدود 80 درصد جمعيت استان تهران که معادل یک ششم جمعیت کشور است خدمات بهداشتی درمانی ارايه مي كند.

وی در خاتمه سخنان خود با اشاره به ظرفیتهای مازاد دانشگاه در اجرای بند ح ماده 20 برنامه توسعه، اعلام آمادگی کرد که درصورت داشتن بودجه آن را عملی خواهیم کرد.

در بخش دیگری از این جلسه دکتر ولایتی با آرزوی توفیق براي دکتر طریقت در جهت مصالح نظام مقدس جمهوری اسلامی و اصلاح امور درمانی و آموزشی و پژوهشی با استعانت از درگاه خداوند متعال گفت: کسانی که از کار مدیریت وزارت بهداشت بهره می برند، مردم هستند و در این فرصت مغتنم مطالبات دانشگاهها و بیمارستانها از تأمین اجتماعی و پرداخت به موقع آنها ضرورت دارد چرا که تأخیر در پرداخت آنها موجب تأخیر در پرداختی کادر آموزشی تمام وقت و اعضای هیأت علمی تمام وقت جغرافیایی مي شود و با پرداخت به موقع معوقات بسیاری از مسایل مالی دانشگاه رفع خواهد شد.

برپایه این گزارش، دکتر علیرضا مرندی نیز در این دیدار طی سخنانی مواردي نظير كاهش و به حداقل رسیدن اختلاف بین تعرفه های پزشکان عمومی و متخصصان و فوق تخصص، حمایت سرپرست محترم وزارت بهداشت و توجه ویژه به این مطلب که امکانات در فصل بودجه عادلانه توزیع شود ، تصحيح زیر بنای آموزشی براي انجام صحیح برنامه پزشکان خانواده و ارایه خدمات صحيح در شبکه ها ، حرکت آموزش پزشکی به سمت جامعه نگری و اولویت ویژه به بحث واکسیناسیون و مسایل حیاتی کشور از قبیل دارو را مورد تأکیـد قرار داد .

برپایه این گزارش، دکتر عزیزی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی در سخنان خود مهمترین مسئله وضعیت کنونی بهبود سلامت کشور را سروسامان دادن و توجه خاص به مسئله بیمه های سلامت همگانی دانست و افزود: واگذاري اختیارات بیشتر به هیأت امنای دانشگاهها از مسایل بسیار جدی و مهم است.

همچنین دکتر علیرضا زالی نیز گفت: یکی از دستاوردهای کمیسیون بهداشت ، دولت و مجلس شورای اسلامی تجلی قانون برنامه توسعه پنجم کشور است در این قانون ظرفیت های جدیدی برای وزارت بهداشت تعریف شده بطوری که تمرکز در تولیت، سیاست گذاری و توزیع منابع به وزارت بهداشت تنفیذ شده است كه اين جزو سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری به وزارت بهداشت می باشد.

دکتر زالی تراکم نیروهای توانمند علمی و ارزشی را از شاخصه های مهم دانشگاه برشمرد و افزود: بسیاری از مداخلات کلان نظام سلامت کشور چون بحث توسعه نیروی انسانی کارآمد و پزشکی، ایده اتاق فکر و شکل گیری آن، طرح رفرم و اصلاحات آموزش دانشجویان پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شروع شده و همواره این دانشگاه در مداخلات کلان نظام سلامت کشور پیشقراول بوده است و از شجاعت اجرایی ویژه ای برخوردار است.

برپایه این گزارش، دکتر سیم فروش یکی دیگر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی نیز در ادامه بر لزوم توجه ویژه به موضوع کمیته پیوند اعضا، هیات امنای شورای عالی پیوند و پزشکی بانوان و ایجاد دانشگاه بانوان و اقتصاد درمان و استفاده صحیح از منابع و نیروی انسانی تاکید کرد و افزود: دستاوردهای ما فوق العاده بوده است و با وجود همه تنکناها هم اکنون در وضعیتی عالی هستیم. در زمینه نیروی انسانی  در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بیش از 100 جراح فوق تخصصی و 27 جراح پیوند تربیت شده و بیش از 55 هزار لاپاراسکوپی انجام شده است ولی برای ادامه کار نیازمند حمایت ویژه هستیم .

گفتنی است: در این دیدار اساتید پیشکسوت دانشگاه دکتر علی اکبر ولایتی، دکتر علیرضا مرندی، دکتر علیرضا زالی، دکتر فریدون عزیزی، دکتر ناصر سیم فروش و جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه نيز حضور داشتند./ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.