سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان/

افزایش 8 درصدی تولید گوشت قرمز در فومن

تولید گوشت قرمز در شهرستان فومن از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با مدت مشابه پارسال 8 درصد رشد داشته است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فومن گفت : 2 هزار و 600 تن گوشت قرمز از ابتدای امسال تاکنون توسط دامداران این شهرستان تولید شده است .

محمد ابراهیم زاده ارزش ریالی این مقدار تولید را 41 میلیارد و 600 میلیون ریال اعلام کرد و افزود : 7 هزار و 500 دامدار با نگهداری از 110 هزار رأس دام در 696 واحد دامداری کوچک و بزرگ به تولید گوشت اشتغال دارند./ ع

برچسب ها: افزایش ، گوشت ، قرمز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.