سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

تولید 4 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان

عشایر استان مرکزی در 9 ماهه نخست امسال 4 هزار تن گوشت قرمز تولید کردند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک 20 درصد گوشت قرمز استان توسط عشایر تولید می شود که این قشر نقش مهمی در تامین محصولات پروتئینی استان دارند.
به گفته رئیس اداره امور عشایر استان همچنین در این مدت 2 هزار و 300 تن انواع فرآورده های لبنی ، 180 تن پشم و 3 هزار تن کنسانتره دام تولید شده که مجموع این تولیدات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 5 درصد افزایش دارد.
شریفی مجموع تولیدات عشایر استان را سالانه بیش از 30هزار تن بیان کرد و افزود: بخشی از این تولیدات در استان مصرف و ما بقی به استان های همجوار ارسال می شود.
عشایر استان مرکزی با 5 هزار نفر جمعیت(هزار خانواده) دارای 330 هزار راس دام سبک و 3 هزار راس دام سنگین است.
90 درصد عشایر استان در شهرستان ساوه و زرندیه و مابقی در دلیجان و خمین ساکن هستند./ع
برچسب ها: تولید ، گوشت ، عشایر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.