سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطر مرگ را با نشستن طولانی مدت تجربه نكنيد

افرادی که ناچار به نشستن طولانی مدت هستند در معرض خطر مرگ زودرس هستند که حتی ورزش کردن هم نمی‌تواند اثرات مرگبار آن را جبران کند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ؛ نشستن طولانی مدت در ساعات کاری و پشت میز کار ،تهدیدی جدی برای سلامت است.

افرادی که بدلیل نوع شغلشان ناچار هستند مدت‌های طولانی پشت میز بنشینند در معرض خطر مرگ زودرس هستند که حتی ورزش کردن هم نمی‌تواند اثرات مرگبار ساعت‌ها نشستن پشت میز را جبران کند.

از جمله عوارضی که هنگام نشستن طولانی مدت رخ می‌دهد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
افرادی که 10 ساعت مداوم در روز بدون حرکت پشت میز می‌نشینند و حداقل دو ساعت دائم از جای خود بلند نمی‌شوند سه برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به آمبولی و ترومبوس هستند که هر دوخطرناک و کشنده است.

آمبولی شامل انسداد رگ بر اثر لخته خونی یا حباب هوا و ترومبوس شامل تشکیل لخته خونی در عروق یا قلب است.

اتفاق دیگری که در اثر زیاد نشستن رخ می‌دهد این است که هرچه بیشتر می‌نشینید هر وعده غذایی که می‌خورید به قند تبدیل می شود و در نتیجه قند خونتان دائما افزایش می‌یابد اگر فعالیت بدنی داشته باشید قند خون جذب عضلات و کبد می‌شود اما اگر بی تحرک باشید قند در جریان خون باقی می‌ماند و در نتیجه قند خونتان در سطح بالایی نگه داشته می‌شود.

مورد دیگر چاقی‌های شکمی است زیرا در این حالت بدن انرژی بیشتری دریافت می‌کند و سبب تجمیع چربی در ناحیه شکم می‌شود.
چاقی شکمی از خطرناک‌ترین انواع چاقی‌هاست که افزایش ابتلا به بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر نظیر افزایش چربی‌های خون،‌ پرفشاری و سکته قلبی همراه است.

نشستن زیادی فشار زیادی روی لگن، زانو و ستون فقرات وارد می‌کند که این امر باعث ضعف تاندون‌ها می‌شود.
همچنین پژوهشگران هشدار می‌دهند نشستن طولانی مدت عارضه وقفه تنفسی انسدادی هنگام خواب را افزایش می‌دهد وقفه تنفسی انسدادی عارضه‌ای است که موجب خر و پف شدید وقفه‌های مشاوب هنگام خواب می‌شود.

لازم به ذکر است برای پیشگیری صندلی را به گونه‌ای تنظیم کنید تا زاویه بین پا و کمر 90 درجه یا کمتر باشد با ورزش یوگا نیز می‌توانید آثار ناشی از فشار وارد شده به پشت زانو و لگن را از بین ببرید.

همچنین هر چند دقیقه یک بار حرکتی کوچک داشته باشید تا گردش خون در مغز بهبود پیدا کند و به روند سلامتی کمک کند./ع2
برچسب ها: مرگ ، فقرات ، بیماری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.