به گزارش
حوزه دفاعي - امنيتي باشگاه خبرنگاران، "امير دریادار رستگاری" در حاشیه چهارمین روز رزمایش گفت: با توجه به اینکه اولین الزام جنگ دریایی، تجهیز یگانها به سامانه جنگ الکترونیک است، نیروی دریایی
ارتش جمهوری اسلامی ایران تمامی یگانهای سطحی و زیرسطحی خود را به این سامانهها مجهز کرده است.
وی افزود: برای تشخیص امواج سیگنالی دشمن اعم از سیستمهای ارتباطی و یا سیگنالهای راداری، تجزیه، تحلیل و پردازش آنها و یافتن سمت انتشار به سمت تولیدکنندگان صدا، در این رزمایش عملیات رهگیری و سپس درگیری با نیروهای خودی با نیروهای مهاجم فرضی انجام شد.
رستگاری تاکید کرد: در این مرحله سپس تمامی یگانهای شناور اعم از سطحی یا زیرسطحی در جنگ الکترونیکی که یکی از زیرشاخههای عملیاتی آنها بود، شرکت کردند.
سخنگوی رزمایش دریایی ولایت 91 ادامه داد: در ادامه برگزاری رزمایش تخصصی دریایی ولایت 91، بخشی از نیروهای مهاجم فرضی توانستند راهی از میان نیروهای خودی باز کنند و خود را به ساحل برسانند.
وی افزود: فرماندهی نیروهای مدافع توانست با استفاده از نیروهای در اختیار، به سرعت بنادر و سواحلی که مورد حمله نیروهای مهاجم قرار گرفته بود را تسخیر کند.
رستگاری خاطرنشان کرد: با توجه به این که منطقه مورد نظر رزمایش ساحلی به طول حدود 800 کیلومتر بود، فرمانده نیروهای مدافع با استفاده از هواناوها و بالگردها به سرعت تکاوران دریایی و تفنگداران دریایی را به نیروهای مهاجم فرضی رسانده و طی حملاتی علیه این نیروها، آنها را مجبور به عقبنشینی کردند.
وی جمعبندی خود را از روند برگزاری رزمایش ولایت 91 طی روزهای گذشته مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: نیروهای شرکتکننده در این رزمایش، تاکنون انتظارات فرماندهان را برآورده کردهاند و به رغم وسعت منطقه و نیروهای عمل کننده، چه در ساحل و یا دریا توانستند بخوبی به اهداف خود دست یابند.
انتهای پیام/ش