به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از دكتر ديناورند با اشاره به روند فعاليت هاي دانشكده داروسازي گفت: برنامه عملياتي دانشكده در چهار محور آموزشي، پژوهشي و فناوري، اداري و مالي و ارايه خدمات تنظيم، و شاخص ها و اهداف آن در بازه زماني 4 ساله ( از سال 1388 تا 1392) تعريف شده است.
رييس دانشكده داروسازي با بيان اينكه اميدواريم تا شهريور سال 92 به اهداف برنامه دست يابيم تصريح كرد: در حوزه پژوهش و فناوري قرار است 20 شركت دانش بنيان، 10 اختراع بين المللي داشته و به ازاي هر هيات علمي 3/5 مقاله در ISI توليد كنيم.
وي افزود: دانشكده داروسازي 70 عضو هيات علمي دارد و اكنون شاخص توليد مقاله در ISI به ازاي هر هيات علمي حدود 1/4 است و اميدواريم تا سال آينده تعداد مقالات ما به 350 مقاله برسد.
دكتر ديناورند با اشاره به برنامه هاي حوزه آموزش گفت: در زمينه آموزش نيز اهدافي را تعيين كرديم كه براساس آن 25 درصد واحدها به صورت مجازي ارايه مي شود همچنين با بكارگيري روش هاي جديد آموزشي افزايش رشته هاي تخصصي و دانشجويان مقطع PhD را خواهيم داشت.
وي تصريح كرد: در حوزه ارايه خدمات و امور پشتيباني نيز اهداف و شاخص هايي را تعريف كرديم و براساس آن پيش مي رويم.
رييس دانشكده داروسازي با تاكيد براينكه دانشكده داروسازي براساس برنامه تعيين شده فعاليت خود را ادامه مي دهد افزود: دانشكده در زمينه توليد علم و فناوري و تربيت نيروي انساني از دانشكده هاي فعال است.
دكتر ديناروند با اشاره به فعاليت هاي مركز رشد فناوري هاي دارويي و صرفه جويي 200 ميليون دلاري آن براي كشور گفت: اين مركز جز فعال ترين مراكز رشد در كشور است و برخي داروهايي مورد نياز را توليد مي كند.
وي افزود: هرچند كه دانشكده داروسازي توليد كننده دارو محسوب نمي شود ولي محققان و داروسازان ما فعاليت هاي زيادي را در اين زمينه انجام مي دهند و مردم براي تامين داروهاي فوق تخصصي و كمياب به داروخانه هاي 13 آبان ما مراجعه مي كنند.
رييس دانشكده داروسازي يادآور شد: به طور كلي دانشكده داروسازي، دانشكده فعالي است و تاكنون 12 مركز تحقيقاتي توسط اعضاي هيات علمي اين دانشكده در دانشگاه تاسيس شده است. /ح