به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از «شاتا»، نويد ايزدپناه افزود: به همين علت تقاضا براي سرمايه گذاري در سنگ آهن بيشتر شده است و اين تقاضا فرصت مناسبي براي توسعه صنعت فولاد كشور به شمار مي رود.
وي گفت: سرمايه گذاري ها در حوزه معدن كشور بيشتر از سرمايه گذاري ها در فولاد خام بوده از همين رو بايد بيش از گذشته به صنعت فولاد توجه كرد تا سرمايه گذاري در اين حوزه به تناسب صورت گيرد.
وي اضافه كرد: البته تعرفه هاي گمركي نيز در جذب سرمايه گذاري ها به سمت معدن و سنگ هاي معدني موثر است زيرا كساني كه در كار معدن فعال هستند به راحتي مي توانند سنگ هاي معدني به ويژه سنگ آهن را با قيمت بالا به فروش برسانند و سود زيادي كسب كنند.
ايزدپناه گفت: سرمايه گذاري ها در بخش اكتشاف معادن نيز مناسب بوده؛ به گونه اي كه هم اكنون براي توليد 15 سال آينده كشور اكتشاف انجام شده است.
وي به برگزاري همايش و نمايشگاه فرصت هاي سرمايه گذاري در بخش معدن و صنايع معدني نيزاشاره كرد و گفت: اين همايش و نمايشگاه آن فرصتي مناسب براي معرفي توانمندي هاي بخش معدن و صنايع معدني به سرمايه گذاران داخلي و خارجي است.
عضو هيأت مديره انجمن توليدكنندگان فولاد در پايان به موضوع صادرات قراضه اشاره كرد و گفت: از زماني كه عوارض مناسب براي صادرات قراضه وضع شد اين موضوع محدود و كنترل شد به گونه اي كه صادرات قراضه به كمترين مقدار رسيده است./س