سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

ثبت دو هزار و 800 بنای تاریخی درآذربایجانشرقی درفهرست آثارملی

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گفت: دو هزار و 800 بنای تاریخی در این استان به ثبت ملی و دو مورد نیز به ثبت جهانی رسیده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ،تراب محمدی درهمایش منطقه ای معماری و شهرسازی معاصر ایران درتبریز گفت: معماری ایرانی تا دوره قاجار سلسله وار ادامه یافته ولی بعد از قاجار دچار تحولاتی عظیمی شده و معماری معاصر ما سبکی آشفته است.

دبیر علمی این همایش نیز جایگاه فرهنگ در معماری و شهرسازی، نقش آموزش دانشگاهی، نظام مهندسی و شهرداری در شکل گیری معماری و شهرسازی، تاثیر توسعه پایدار در معماری و شهرسازی، جایگاه و نقش مدیریت شهری در معماری و شهرسازی و معماری و شهرسازی برای معلولین را از جمله محورهای این همایش ذکر کرد.

خانمیری گفت: نقش سازه در معماری و شکل گیری شهر، چالش های موجود درمعماری و شهرسازی منطقه، بافت فرسوده و سکونت گاه های غیر رسمی منطقه و نمودهای معماری سنتی و اسلامی در معماری و شهر سازی منطقه از دیگر محورهای این همایش است.

وی افزود: 200 عنوان مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که هیات داوران از میان آنها 16 عنوان مقاله را برای ارائه به صورت شفاهی و 30 مقاله را برای ارائه در قالب پوستر انتخاب کرد و بقیه مقالات نیز در مجموعه چکیده مقالات چاپ می شود.

رییس دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی نیز در این همایش بر لزوم توجه به دستاوردهای علمی و استفاده از یافته های پژوهشی دانشگاه ها در زندگی روزمره تاکید کرد./ب

عبادیان گفت: پژوهش های در سطح کشور در حال حرکت به سمت کاربردی شدن بوده و دانشجویان و استادان ما باید به این امر توجه کنند.

عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نیز در این همایش با اشاره به این که کیفیت مکان زندگی مورد غفلت واقع شده است گفت: وضعیت زندگی ما به گونه ای شده که به کیفیت مکان زندگی توجه نکرده و فقط با چشم سرمایه گذاری به آن می نگریم.

معظمی افزود: معماری ما دچار آشفتگی شده و شعارش متفاوت بودن است.

وی گفت: در دوره معاصر معماری ما وحدت سنتی خود را از دست داده که در دوران قبل از معاصر نشانگر فرهنگ و تاریخ ارزشمند ایرانی ها بوده است.

عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این همایش گفت: اصلی ترین مشکل معماری و شهرسازی ایران از نظام تصمیم گیری تمرکزگرا ناشی می شود.

درسخوان افزود: اکثر تصمیمات شهری در تهران گرفته شده و برای بقیه شهرها اعمال می شود در حالی که تصمیمات به شکل صحیح باید در محل و بر اساس ویژگی های هر شهر گرفته شود.#

برچسب ها: ثبت ، تاریخی ، فهرست
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.