سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاپ وار:

چگونه آمريکا از كشتار فلسطينيان در غزه حمايت مي‌کند؟

رژیم صهیونیستی بیشترین مالیات پرداخت شده از سوی شهروندان آمریکا را برای سرمایه گذاری در زمینه نظامی از دولت آن کشور دریافت می کنند، سلاح هایی که توسط رژیم صهیونیستی برای نقض مداوم حقوق بشر علیه فلسطینیان بکار برده می شوند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري استاپ وار، "جهاد مشاروی" خبرنگار شبکه تلویزیونی "بی بی سی" کودک 11 ماه اش را در جریان حمله هوایی جنگنده های رژیم صهیوینستی در 14 نوامبر سال 2012 از دست داد. 

در 18 نوامبر، جنگنده اف – 16 ساخت آمریکا، از جمله جنگنده هایی که از سوی آمریکا به رژیم صهیونیستی داده شده است با حمله ای موشکی بسوی چهار خانه، ده تن از اعضای خانواده الدلو را به شهادت رساند و دو تن از اعضای خانواده المزنر نیز به شهادت رسیدند.  
 
دیده بان حقوق بشر در تحقیقات انجام شده خود این حمله رژیم صهیونیستی را "نقض آشکار قوانین جنگی" خواند و و از رژیم صهیونیستی خواست تا مسئولیت اقدامات بی ملاحظه را بر عهده گیرد و از جامعه بین الملل خواست تا عناصر آن رژیم را بخاطر قوانین جنگی و ارتکاب جنایت جنگی تحت تعقیب قرار دهند.   
 
بمباران خانه خانواده الدلو توسط جنگنده های رژیم صهیونیستی تنها یکی از جنایتکارانه ترین اقدامات آن رژیم در طول تجاوز هشت روزه ماه گذشته علیه منطقه محاصره شده نوار غزه بود؛ تجاوزی که به شهادت دست کم 160 فلسطینی انجامید که طبق گزارش مرکز حقوق بشر فلسطینیان 105 تن از آنان شهروندان معمولی و 34 نفر کودک بودند.  
 
دو هفته پیش، در روز جهانی حقوق بشر، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا که مدعی است برای ارتقای اعلامیه جهانی حقوق بشر فعالیت می کند، اعلامیه ای که حقوقی چون "حق حیات"، "حق آزادی و امنیت فردی" را در بر می گیرد مدعی شد "زمانی که حکومت ها می خواهند از طریق قوانین سرکوبگرایانه و قوه قهریه آزادی های افراد را انکار نمایند ما (دولت آمریکا) در مقابل سرکوبگری می ایستیم و همراه با مردم سرتاسر جهان خواهیم بود و از حقوق آنان دفاع خواهیم کرد." 

با این حال، زمانی که نوبت به جهت گیری دولت آمریکا در سیاست خارجی در قبال فلسطینیان می رسد، احترام به حقوق بشر تعطیل می شود. فروش سلاح از سوی آمریکا به رژیم صهیونیستی پوشالی بودن ادعای آن دولت در حمایت از حقوق بشر را اثبات می کند.  
 
رژیم صهیونیستی از این سلاح ها برای آزار و اذیت و کشتار فلسطینیان استفاده می کند و این دولت آمریکا بوده که در مجامع بین المللی از رژیم صهیونیستی حمایت کرده و اجازه نداده که اقدامات جنایتکارانه آن رژیم تحت تعقیب قرار گیرند، اقداماتی که همواره از سوی دیده بان حقوق بشر و سایر نهادهای حقوق بشری محکوم شده اند.  
 
تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی علیه خانواده های الدلو و المزنر حادثه ای تراژیک بود و سبب شد تا 15 چهره سرشناس کلیسا در ماه اکتبر به کنگره آمریکا نامه ای را ارسال کنند که در آن اظهار داشتند که "کمک بی قید و شرط و حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی نقش اصلی را در ادامه منازعه میان فلسطینیان و صهیونیست ها ایفا می کند و به منافع امنیتی بلند مدت ما آسیب می رساند." آنان از نمایندگان کنگره خواستند تا به استناد به قانون نظارت بر سلاح های صادراتی آمریکا، از رژیم صهیونیستی بخواهند که استفاده از اسلحه های خریداری شده از امریکا به کاربرد در زمینه حفظ "امنیت داخلی" و "دفاع از خود" محدود سازد زیرا که طبق قانون آمریکا، دولت آن کشور از همکاری نظامی و فروش سلاح به کشورهایی که قوانین حقوق بشری را نقض کنند منع شده است.   
 
ارزیابی مجدد آمریکا در کمک های نظامی خود به رژیم صهیونیستی امری ضروری است. میزان این کمک از سال 2009 تا 2018 به بیش از 30 میلیارد دلار رسیده است. رژیم صهیونیستی بزرگترین دریافت کننده مالیات شهروندان آمریکائی است که آن را از طریق کمک های نظامی دریافت می کند و آشکار است که سلاح های دریافتی از آمریکا را در جهت کشتار سیستماتیک شهروندان فلسطینی بکار می برد.  
 
برای مثال، جنگنده هایی که با پرتاب موشک باعث ویرانی خانه خانواده های ادلو و المزنر شدند، جنگنده های مدل 93 اف-16 ساخت آمریکا بودند که ارزش هر یک از آنها چیزی بالغ بر 2.5 میلیارد دلار است که از جیب مالیات دهندگان آمریکائی تامین شده و در طول یک دهه گذشته از سوی دولت آن کشور به رژیم صهیونیستی عرضه شده است. 

با وجود تمام این جنایتکاری ها که رژیم صهیونیستی بوسیله تسلیحات آمریکائی انجام می دهد دولت اوباما در صدد افزایش تسلیحات زرادخانه های صهیونیستی است.  
 
علیرغم توصیه و تکراری و نخ نما شده کلینتون در روز جهانی حقوق بشر و اظهار این مدعا که دولت امریکا در کنار آسیب دیدگان از نقض حقوق بشر ایستاده است، پنتاگون سرش شلوغ بود و به کنگره اعلام کرد که قصد دارد سلاح هایی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد که برخلاف بمب های پیشین که مستقیما رها می شدند این بار این بمب ها و سلاح های نظامی توسط ماهواره ها هدایت شوند و بیش از 10 هزار بمب نیز همراه آنان به رژیم صهیونیستی اعطا شوند.  
 
در گذشته زمانی که جامعه بین المللی در تلاش بود تا رژیم صهیونیستی را وادار به پاسخگویی در قبال جنایتکاری هایش نماید و بطور خاص می توان از گزارش "گلدستون" در این باره یاد کرد که از جنایت های نظامیان صهیونیست طی عملیات موسوم به "سرب گداخته" پرده برداشت و نشان داد که بیش از 1400 فلسطینی در سالهای 2008 و 2009 توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند و پس از به شهادت رساندن فعالان حقوق بشری در آبهای بین المللی که قصد کمک رسانی به مردم غزه در سال 2010 را داشتند، این حمایت قوی دیپلماتیک آمریکا از رژیم صهیونیستی بود که سبب شد تا شورای امنیت سازمان ملل متحد از صدور قطعنامه علیه آن رژیم امتناع ورزد.  
 
امروز که جایگاه فلسطین در سازمان ملل متحد با اکثریت آرای اعضای مجمع عمومی بعنوان ناظر غیر عضو ارتقا یافته است، دولت فلسطین می تواند از رژیم صهیونیستی بدلیل جنایات ارتکابی اش به دادگاه جنایات بین المللی شکایت کند، در آنجا دیگر آن رژیم نمی تواند به حمایت آمریکا تکیه کند. تا زمانی که آمریکا از اعطای سلاح به رژیم صهیونیستی دست برندارد و جنایات آن رژیم علیه فلسطینیان و نقض حقوق بشر علیه آنان از سوی رژیم صهیونیستی را توجیه کند و از آن رژیم پاسخگویی مطالبه نکند، فلسطینیان بایستی به این رفتار با اقامه دعوی در دادگاه رسیدگی به جنایات بین المللی پاسخ دهند.
  
تا زمانی که امریکا به فروش سلاح به رژیم صهیونیستی ادامه می دهد و آن رژیم سلاح ها را برای کشتار خانواده های فلسطینی هچون خانواده الدلو و المزنر بکار می گیرد، طرح شکایت به دادگاه می تواند تنها بخش کوچکی از مطالبه حق فلسطینیان باشد. 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.