سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف ناکافی گروه گوشت و حبوبات رشد مغزی و فیزیکی کودکان را کند می کند

مصرف ناکافی از گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها روند رشد مغزی و فیزیکی کودکان و نوجوانان را کند می سازد.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكتر زهرا عبداللهي سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه با اشاره به اين كه گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها جزء بهترین منابع پروتئین هستند، اظهار داشت:  مصرف اين گروه مواد غذايي برای رشد، خون‌سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است و بسياري از كودكان و نوجوانان الگوهای غذایی نادرست دارند و به مقدار کافی از مواد غذایی گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها استفاده نمی کنند.

وي افزود: مصرف گوشت برای ارتقای سلامتی، افزایش سطح ایمنی و رشد و نمو مناسب لازم است و برای اطمینان از عملکرد مناسب ذهن و یادگیری درست، مصرف آن ضرورت دارد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: افرادي كه به خوردن ماهي عادت دارند كمتر به بيماري‌هاي قلبي و عروقي ، ديابت ، ورم مفاصل و آسم مبتلا مي‌شوند و همچنين شانس ابتلاي آنها به سرطان نيز كمتر است. /ح
برچسب ها: گوشت ، حبوبات ، رشدمغزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.