به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران از پايگاه خبري پليس ، سردار حميد فهيميراد اظهار داشت: پيشگيري از وقوع جرم و آسيبهاي اجتماعي جزء مهمترين اولويتهاي نيروي انتظامي است و در اين راستا فرماندهي انتظامي استان آمادگي کامل دارد تا با سيستم قضايي اقدامات لازم را براي تحقق اين رسالت بزرگ انجام دهد.
وي افزود: برنامههاي پيشگيري بايد با هدف اصلاح عمل افراد صورت گيرد و نبايد شخصيت افراد را زير سوال ببرد.
سردار فهيمي راد ادامه داد: براي پيشگيري از جرم و آسيبهاي اجتماعي بايد از ظرفيتهاي مردمي استفاده شود و در واقع براي حصول نتيجه بهتر بايد کار به دست خود مردم سپرده شود.
وي با بيان اينکه رويکرد نرم بايد جايگزين مقابله باشد خاطرنشان کرد: مردم و مسئولان در پيشگيري محيطي و کاهش جرايم در سطح جامعه بسيار تاثير گذارند.
در ادامه معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري کل سيستان و بلوچستان نيز ضمن قدرداني از همکاري نيروي انتظامي با اين معاونت بيان داشت: تاکنون فعاليتها و اقدامات بسيار خوبي در سطح تمامي ادارات و سازمانها صورت گرفته اما بايد طرحها و يافتههاي بومي متناسب با منطقه عملياتي و اجرايي شود.محمدرضا طاهري تصريح کرد: همه مردم از هر قشر و صنفي در پيشگيري از وقوع جرم نقش دارند ولي بايد وظايف مشخص و هر کس در راستاي شرح وظايف خود به ايفاي نقش بپردازد و برنامه و فعاليتها بهگونهاي باشد تا از دوبارهکاري جلوگيري شود.
وي به بحث حقوق و تکاليف شهروندي اشاره کرد و گفت: افراد در جامعه بايد ضمن آشنايي با حقوق خود، از تکاليفي هم که بر عهده آنها گذاشته شده آگاهي يابند.
در اين ديدار در زمينه تشکيل کارگروه انتظامي، امنيتي و وضعي، استفاده از توانمنديهاي دستگاههاي انتظامي و قضايي در حوزه پيشگيري از وقوع جرم، تشکيل بانک اطلاعاتي علمي و پژوهشي با توجه به وجود دو دستگاه شوراي پژوهشي پيشگيري از وقوع جرم و دفتر تحقيقات کاربردي ناجا، برگزاري همايشهاي استاني و ملي با هماهنگي و اجراي مشترک، استفاده از توانمندي نيروي انتظامي در حوزه آموزشهاي وضعي انتظامي به شهروندان و انعقاد تفاهمنامه مشترک بين دو دستگاه مربوطه بحث و تبادل نظر شد./ف