به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛به نقل از نشریه بالینی نتایج یک تحقیق روی بیش از 1300 دانش آموز در نروژ نشان داد تبلیغ کردن میوه ها و همچنین ارائه میوه ها به دانش آموزان میزان مصرف میان وعده ها و تنقلاتی که فاقد ارزش غذایی هستند بین دانش آموزان را تا 33 درصد کاهش می دهد.
نتایج حاصل از این گزارش می افزاید همچنین این روند کاهشی در میان دانش آموزانی که تحت استفاده رایگان میوه ها قرار می گیرند. چشمگیرتر بوده و به 42 درصد کاهش می رسد.
به گفته محققان این مطالعه البته جای شگفتی است چراکه مصرف مواد غذایی بی ارزش و مضر طی 7 سال گذشته در میان دانش آموزان بدون هیچ دخالتی تا 5/1 وعده در هفته کاهش یافته است اما هنوز هم در برخی از مدارس در بسیاری از کشورها عرضه این مواد غذایی مضر و چاق کننده به یک چالش مهم تغذیه ای تبدیل شده است.
گفتنی است مواد غذایی پرکالری با ارزش غذایی پایین مانند فست فودها، نوشابه، چیپس و پفک علاوه بر ایجاد تأثیرات نامطلوب درمغز کودکان به شدت باعث شیوع چاقی میان آنها می شود که در این میان ارائه میوه ها و میان وعده های سالم در مدارس بهترین جایگزین برای این مواد غذایی میان دانش آموزان است./ع2