سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در نشست خبری سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی عنوان شد:

باقرزاده: نیاز به اعتبار بيش از 1 میلیارد تومان برای ریشه کنی بی سوادی در کشور است

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: ریشه کنی بی سوادی به 1750 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،علی باقرزاده در نشست خبری که امروز به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی در ساختمان نهضت سوادآموزی برگزار شد بیان داشت:‌ریشه کنی بی سوادی در کشور نیاز به 1750 تومان اعتبار دارد.
وی بی سوادی بیش از 9 میلیون نفر در کشور را بیان داشت: نهضت سوادآموزی از ابتدای انقلاب تاکنون 35 میلیون نفر را تحت پوشش فعالیت های خود قرار داده است.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به این که در این بین 11 میلیون نفر مدرک مقدمات معادل اول ابتدایی دریافت کرده اند و 7 میلیون نفر نیز مدرک تکمیلی معادل سوم ابتدایی را دریافت کرده اند.
اظهار داشت: بیش از 2 میلیون نفر دارای مدرک پنجم ابتدایی بوده و 3 میلیون نفر نیز قبول شده دوره پایانی هستند.
باقرزاده ادامه داد: در سال گذشته 680 هزار  نفر و همچنین در امسال 470 هزار نفر تحت پوشش نهضت سوادآموزی قرار گرفتند.
وی با اشاره به این که براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی موظفیم تا بیسوادی را در سنین 10 تا 49 سال تا پایان برنامه پنجم توسعه ریشه کن کنیم اظهار داشت: اگر به طور میانگین برای باسواد کردن هر فرد 500 هزار تومان هزینه شود برای با سواد کردن 3 میلیون و 456 هزار نفر که در گروه سنی 10 تا 49 سال هستند اعتباری معادل 1750 میلیارد تومان نیاز است.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی افزود: براساس آخرین سرشماری 9 میلیون و 719 هزار نفر خود را بی سواد اعلام کرده اند.
باقرزاده با بیان این که 100 هزار نفر بی سواد 10 تا 49 سال در تهران داریم ادامه داد: این افراد هیچ آدرس و نشانی در نزد سازمان نهضت سوادآموزی ندارد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: 12 درصد در گروه سنی 6 تا 29 سال 5 درصد در گروه سنی 6 تا 19 سال و 2 درصد در گروه سنی 6 تا 9 سال بی سواد هستند.
باقرزاده بیان داشت: تاکنون در بخش نهضت سواد آموزی دستگاه ها احساس وظیفه نکرده اند و از ابتدا موضوع سوادآموزی موضوعی ساده تلقی شد که برای آن به دنبال جذب افراد متخصص نبوده است.
وی خاطر نشان کرد: در صورت تخصیص اعتبار و نیروی انسانی طی دو سال می توانیم بی سوادی را بین گروه سنی 10 تا 49 سال ریشه کن کنیم./ل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.