به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، علیرضا نوین با تأکید بر لزوم جدیت بیشتر سرمایهگذار این پروژه به ضرورتهای احداث چنین مرکزی در شهر تبریز اشاره کرد و افزود: تبریز به عنوان قطب مهم تولید و تجارت فرش دستباف و نیز فرشهای نفیس از دیرباز مورد توجه تجار، بازرگانان، گردشگران و متولیان این هنر صنعت بومی بوده است.
وی تصریح کرد: مدیریت شهری تبریز با درک همین اهمیت نسبت به ایجاد و راهاندازی مرکزی ویژه و مستقل برای تجمیع و مدیریت امور مربوط به تجارت و خرید و فروش در تبریز اقدام کرده و این هدف با مشارکت شرکت «اینترا کیش» به عنوان سرمایهگذار طرح محقق شده است.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آخرین وضعیت اجرایی این پروژه مشارکتی ادامه داد: این پروژه با سرمایهگذاری بالغ بر 400 میلیارد ریال در قالب روش سرمایهگذاری مشارکت مدنی در زمینی به مساحت دو هکتار و زیربنایی بالغ بر 65 هزار مترمربع احداث خواهد شد.
وی گفت: تاکنون عملیات خاکبرداری، اجرای زهکشی بخشهای غربی، شرقی و جنوبی، بتن، قالب از نوع دیوار چینی و ایزولاسیون، حفر هفت حلقه چاه، آرماتوربندی فنداسیون، بتنریزی فنداسیون و تهیه آرماتور برای بخشهای اجرایی پروژه به مرحله اجرا درآمده است.
نوین با اعلام اینکه مرکز جهانی فرش تبریز در آینده نزدیک به مرکز ثقل مدیریت تجارت و بازاریابی فرش تبدیل خواهد شد، از لزوم تسریع در روند اجرایی و تکمیل این مرکز از سوی سرمایهگذار آن تأکید کرد. /س