سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل /

158 طرح توسعه كشاورزی در شهرستان نیر تصویب شد

سرپرست فرمانداری نیر گفت: 158 طرح با اعتبار 45 میلیارد ریال در قالب تسهیلات در جلسه كارگروه توسعه بخش كشاورزی این شهرستان تصویب شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل میرفخرالدین زاهد افزود: این طرح ها با تسهیلات كمتر از 50 میلیون ریال برای اشتغال 27 نفر هر كدام به مبلغ 15میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

وی گفت: برای تحقق مصوبه هیات دولت مبنی بر افزایش اعتبارات بخش كشاورزی 500 میلیون ریال به ازای هر نفر و نیز كاهش نرخ سود تسهیلات اعطایی برخی طرح های كوچك كشاورزی از هفت درصد به چهار درصد تلاش می شود.

سرپرست فرمانداری نیر از مسوولان دستگاهای ذی ربط خواست برای جذب سریع این اعتبارات با هدف توسعه بخش كشاورزی تلاش كنند.

زاهد به حمایت ویژه از بخش زنبورداری در این شهرستان اشاره كرد و افزود: با اعطای تسهیلات ویژه به زنبورداران بومی علاوه بر ساماندهی آنها برای توسعه صنعت زنبورداری در منطقه برنامه ریزی شده است./ع

برچسب ها: اردبیل ، طرح ، توسعه ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.