به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، عبدالهی گفت: برای اولین بار، در سال 1389 مقدار 75 تن گوشت مرغ بدن آنتی بیوتیک در استان تولید و عرضه گردید.
وی با بیان اینکه باجوجه ریزی به تعداد 94000 قطعه در مورخه 14/08/91 بعد از تأیید اداره کل دامپزشکی استان، نسبت به اجرای طرح تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک اقدام شده است افزود: باتوجه به منفی بودن نتایج آخرین آزمایشات بعمل آمده، واحد پرورش مرغ موفق به تولید حدود 200 تن گوشت مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک شد که از امروز در کلانشهر تبریز با برند شرکت تعاونی 235 روانه بازار مصرف خواهد شد.
عبدالهی با اشاره به این که، براساس تصمیمات متخذه در ستاد تنظیم بازار استان وهماهمگی های بعمل آمده با سازمان صنعت، معدن وتجارت، مجوز لازم جهت فروش گوشت مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک به مبلغ 5000 ریال بیشتر از قیمت بازار اخذ شده است گفت: مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک براساس دستورالعمل اجرائی سازمان دامپزشکی کشور تولید می گردد و قیمت تمام شده آن بدلیل ضدعفونی واحد قبل از جوجه ریزی بیش از مرغداری های معمولی است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با بیان اینکه، گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن 35 الی 45 روزه که در واحدهای دارای پروانه بهره برداری معتبر و به شیوه صنعتی پرورش یافته ودرطول دوره پرورش از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه بصورت تزریقی، آشامیدنی ویا دردان مصرفی استفاده نشده باشد مرغ بدون آنتی بیوتیک تلقی می شود افزود: بر همین اساس در طول دوره طی سه مرحله از طیور موجود در سنین 15 الی 20 روزگی ، 25 الی 35 روزگی ودر پایان دوره قبل از ارسال به کشتارگاه نمونه برداری انجام گرفته و در صورت عدم وجود بقایای آنتی بیوتیک در گوشت مرغ های نمونه برداری شده ، مجوز فروش گوشت تولیدی تحت عنوان گوشت مرغ بدوت آنتی بیوتیک صادر می گردد ./س