به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از بلومبرگ، مشکلات داخلي مصر مانند گذشته بورس اين کشور را نيز تحت تاثير قرار داده و مجب نزول سهام هاي آن شده است.
بر اساس اين گزارش، شاخص سهام شرکت Orascom Telecom Holding با 2.1 درصد کاهش همراه بود. شاخص سهام EGX 30 Index (EGX30) نيز 1.5 درصد کاهش داشت.
اشرف آخنوخ، مدير شرکت تجاري Commercial International Brokerage Co در قاهره مي گويد: اگر بخواهيم واقعيت را در نظر بگيريم، روند اقتصاد کنوني مصر در چالش قرار دارد و اين سوالي اساسي است که آيا دولت فعلي مي تواند بحران موجود را رفع کند.
بحران موجود در کشور مصر، دولت را مجبور کرد تا دريافت وام 4.8 ميليارد دلاري صندوق بين المللي پول که براي احياي مجدد بحرن اقتصادي مصر الزامي بود، به تعويق بيفتد.
همچنین اوضاع بحرانی مصر موجب شده تا سرمایه گذاران داخلی و خارجی از میزان سرمایه گذاری و فعالیت اقتصادی خود در مصر بکاهند.
کارشناسان معتقد هستند که اگر شرایط بحرانی مصر همچنان ادامه یابد و اختلاف بین مرسی، رئیس جمهور مصر و برخی از اقشار مردم بیشتر شود، رکود فعلی نیز همواره افزایش می یابد.